5 ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ

Ίσως αυτή την περίοδο της ζωής σου να βιώνεις ακριβώς αυτό.

#1. Ο σύντροφός σου άλλαξε

Οι άνθρωποι αλλάζουν και αυτή η αλλαγή για τους συντρόφους τους μπορεί να μην είναι πάντα καλοδεχούμενη. Αν βλέπεις σημαντικές αλλαγές πάνω στον χαρακτήρα, στην εμφάνιση και στη συμπεριφορά του συντρόφου σου που σε «χαλάνε» πολύ, μάλλον ήρθε η ώρα να επανεξετάσεις τη σχέση σου.

 

#2. Εκνευρίζεσαι εύκολα

Όταν είσαι πολύ ερωτευμένος δεν μπορείς να παραμείνεις εκνευρισμένος με τον σύντροφό σου για πολλή ώρα. Επίσης, οι ερωτευμένοι άνθρωποι δεν καταφεύγουν γρήγορα σε άσχημα συμπεράσματα, δεν κατακρίνουν και δεν θυμώνουν με το παραμικρό.

 

#3. Έχεις τους φίλους σου πιο ψηλά από ότι έχεις εκείνον

Είναι απολύτως φυσιολογικό να έχεις φίλους και να τους υπεραγαπάς. Αν όμως αγαπάς τους φίλους σου περισσότερο από τον αγαπημένο σου, τότε κάτι δεν πάει καλά.

 

#4. Δεν σε νοιάζει πλέον να ζήσετε νέες εμπειρίες μαζί

Κάποτε ήθελες να ταξιδέψεις όλο τον κόσμο μαζί του. Πλέον, το μόνο που σε νοιάζει είναι να κάθεσαι σπίτι σου παρέα με τις φίλες σου. Αιτία για αυτή την αλλαγή μπορεί να είναι και κάποιο άλλο προσωπικό θέμα που ίσως αντιμετωπίζεις, αλλά μπορεί να φταίει και η σχέση σου. Τσέκαρέ το!

 

#5. Δεν μιλάς πλέον για το μέλλον

Όταν είσαι ερωτευμένος θες να κάνεις σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Αν πλέον δεν νοιώθεις καμία ανάγκη να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σας, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

Πηγή: https://www.faysbook.gr/