5 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩ ΛΕΩΝΙΔΟΥ

Φημιζόμαστε για το ηλιόλουστο και ζεστό μας κλίμα και ανυπομονούμε για τις καλοκαιρινές βουτιές και τις ανέμελες μέρες που ακολουθούν.

Η αισθητικός Ηρώ Λεωνίδου δίνει αποκλειστικές, πολύτιμες συμβουλές για τις αναγνώστριες του DOLCE για να έχετε πάντα λαμπερή επιδερμίδα, αντιμετωπίζοντας και απολαμβάνοντας τον ήλιο.

 

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ

Είναι ο σημαντικότερος κανόνος ιδιαίτερα στο νησί μας. Μην ξεχνάτε ποτέ να περνάτε στο πρόσωπο σας την αντηλιακή κρέμα η οποία προστατεύει από τις ακτινοβολίες του ήλιου.

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Εντάξετε στη ζωή σας τον καθαρισμό προσώπου. Η Ηρώ Λεωνίδου θα βοηθήσει να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και οι ελεύθερες ρίζες.

 

ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Προσαρμόστε την κρέμα προσώπου σύμφωνα με την εποχή για να μην την αισθάνεστε βαρετή και λιπαρή στο πρόσωπο σας.

 

ΣΩΣΤΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Για καλύτερα αποτελέσματα, συμβουλευτείτε την αισθητικό σας για τις θεραπείες που αξίζει να κάνετε αυτή την εποχή προετοιμάζοντας έτσι με τα καλύτερα το πρόσωπο σας για τους καλοκαιρινούς μήνες που ακολουθούν.

PEELING

Εφαρμόστε στην εβδομαδιαία σας ρουτίνα peeling και μάσκα για απομάκρυνση των επιφανειακών ακαθαρσιών και να δώσετε λάμψη και ζωντάνια στο πρόσωπο σας.

Η Ηρώ Λεωνίδου γνωρίζει τι ακριβώς χρειάζεται η επιδερμίδα της κάθε γυναίκας βοηθώντας σας για πάντα λαμπερό και όμορφο πρόσωπο. Για ραντεβού επικοινωνήστε στο 99797111