50% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ BASIC ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ SnS! ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ

26 ολόδικες σου διευθύνσεις σε όλο τον κόσμο για να μπορείς να ψωνίζεις και να φαίνεσαι ως ντόπιος σε Αμερική, Αγγλία, Κίνα, Γαλλία, Καναδά, Γερμανία, Ιταλία, Λίβανο και σε πολλούς άλλους προορισμούς! 

Υπέροχη πασχαλινή έκπληξη από την υπηρεσία Shop and Ship

Κάνε κλικ στη σελίδα τους ΕΔΩ ή κατέβασε το application στο κινητό σου, χρησιμοποίησε τον κωδικό EASTERBASIC19 και επωφελήσου με 50% έκπτωση στην Basic εγγραφή σου! Αυτό σου δίνει αμέσως το προνόμιο να έχεις τις δικές σου 26 προσωπικές διευθύνσεις και να ψωνίζεις απεριόριστα απ΄όλο τον κόσμο χωρίς να ακούσεις ποτέ ξανά ότι δεν στέλνουν Κύπρο τα προϊόντα τους!

 

Η υπέροχη αυτή πρόταση και ευκαιρία με την έκπτωση, θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Μαϊου! Βιάσου, απέχεις από το όνειρο του ατελείωτου online shopping, μονο ένα κλικ!!!

Την ίδια στιγμή, χρησιμοποιώντας τον κωδικό SHIPEASTER19 επωφελήσε με 15% έκπτωση στα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σου! Και όλα αυτά, αποκλειστικά και μόνο με την υπηρεσία Shop and Ship!!! Για άλλη μια φορά, μπορείς να είσαι ένα βήμα μπροστά κάνοντας ένα προς ένα τα θέλω σου πραγματικότητα!