8 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕΞΙ

Οι άντρες μας αποκάλυψαν τι βρίσκουν πραγματικά σέξι και τι όχι!

Σίγουρα έχεις κάποια στιγμή βιώσει το τι σημαίνει “αποτυχημένη προσπάθεια να είσαι σέξι”. Συνήθως βέβαια συμβαίνει ένα από τα δύο τεινά:

α) Δεν είσαι εσύ αυτός που κάνει την “προσπάθεια” αλλά ο εκάστοτε καλός σου, και τότε είναι οι φορές που το διασκεδάζεις πραγματικά

β) Είσαι εσύ εκείνη που προσδοκά να μοιάσει σε μια άλλη Scarlett Johannson, όμως καταλαβαίνεις πάντα κάπως αργά πως αυτό, όχι, δεν λειτουργεί.

Για την πρώτη περίπτωση δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά και η αλήθεια είναι πως μάλλον δε θα ήθελες να κάνουμε και κάτι. Με τη δεύτερη ωστόσο μπορούμε πραγματικά να βοηθήσουμε αφού ζητήσαμε από τους ίδιους τους άντρες να μας πουν τι είναι αυτό που εμείς νομίζουμε πως είναι σέξι, μα εκείνοι όχι.

 

8 πράγματα που νομίζεις ότι είναι σέξι αλλά οι άντρες όχι:

  1. To “baby talk”.

Στην κορυφή της λίστας δεν είναι άλλο από το -αγαπημένο κάποιων γυναικών- baby talk. Αν νομίζεις ότι είσαι σέξι όταν ζητάς από τον καλό σου να σε “κάνει ντα”…μάλλον κάτι δεν έχεις σκεφτεί καλά. Μα είναι δυνατόν να τον κάνεις να σκέφτεται τα μωρά μια τέτοια στιγμή;

 

  1. Το υπερβολικό άρωμα.

Εντάξει, ίσως το παρακάνεις γιατί σου αρέσει πολύ, ίσως γιατί σταδιακά συνηθίζεις τη μυρωδιά του στο δέρμα σου, ίσως γιατί δεν πρόλαβες να κάνεις ντουζ το πρωί (συμβαίνει καμιά φορά). Όποιος κι αν είναι ο λόγος όμως, απλά πες όχι. Ψέκασε από 1-2 φορές τους καρπούς και το ντεκολτέ σου και άσε το μπουκάλι κάτω!

 

  1. Το “duck face”.

Χρειάζεσαι εμάς για να στο πούμε αυτό; Αν είσαι από εκείνες που το κάνουν, απλά προσπάθησε να το κόψεις.

 

  1. Τα άβολα παπούτσια.

Μπορεί να λατρεύεις τα 10+ποντα παπούτσια σου και, ναι, όντως οι άντρες βρίσκουν τα ψηλά τακούνια σέξι, όμως αν το παρακάνεις θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα. Βεβαιώσου πως σε κάθε περίπτωση τα παπούτσια σου είναι αρκετά άνετα και πως μπορείς να περπατήσεις όμορφα μέσα σε αυτά.

 

  1. Το “dirty talk”.

Εντάξει, αυτό δεν ισχύει πάντα όμως πρέπει να ξέρεις πότε να το κάνεις (στο δείπνο με τους δικούς του πχ, είναι μια κακή στιγμή) και μέχρι πιο σημείο να το τραβήξεις. Κράτα το διακριτικό και απρόσμενο και θα τον εκπλήξεις!

 

  1. Το glitter.

Εσύ μπορεί να το λατρεύεις όμως οι άντρες όχι! Εδώ που τα λέμε, το γκλίτερ έχει μια τάση να εξαπλώνεται από εκεί που το βάζεις προς όλες τις κατευθύνσεις. Αν δε θέλεις ο καλός σου να λάμπει σαν βαμπρί στο Twilight μέχρι το τέλος της βραδιάς, καλύτερα βάλε κάτι άλλο.

 

  1. Το να πίνεις πολύ.

Μπορεί να κάνεις αγώνες αντοχής στο ποτό με τους φίλους του, αλλά δε θέλει να το ζήσει αυτό μαζί σου. Θυμήσου να πίνεις μονάχα όσο και ό,τι θέλεις χωρίς να νιώθεις την ανάγκη να τον εντυπωσιάσεις. Άλλωστε, μάλλον στραβά θα το πάρει.

 

  1. Το να παριστάνεις την πορνοστάρ.

Μην θεωρήσεις πως επειδή μπορεί να του αρέσει να τα βλέπει στην οθόνη, θέλει να τα κάνει και μαζί σου. Το να προσπαθείς να μοιάσεις στις επαγγελματίες του (ψεύτικου) έρωτα είναι μάλλον κάτι που θα τον αποσυντονίσει και σίγουρα, θα αγχώσει και εσένα σε βαθμό που να μην απολαμβάνεις αυτό που πραγματικά ζεις εκείνη τη στιγμή.

Πηγή: https://www.missbloom.gr/