Μέρες γιορτής, μέρες χαράς, μέρες που μας υπενθυμίζουν πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε κάθε μέρα, τους τετράποδους φίλους μας.
Η ομάδα της Farm House Aradippou, κάνει ολόχρονα σπουδαία δουλειά, επηρεάζοντας θετικά μικρούς και μεγάλους, δείχνοντας μας πόσο σημαντικό είναι να σεβόμαστε τα ζώα και τη φύση.
Αυτό το Σαββατοκύριακο, 6 και 7 Δεκεμβρίου από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ, θα ζήσουμε τη μαγεία των γιορτών με όλα όσα φέρνουν μαζί τους αυτές οι μέρες.
Χειροποίητα καλούδια, μουσική, φαγητό, μαλλί της γριάς, μασκότ, ξενάγηση στη φάρμα και πολλές άλλες εκπλήξεις!!
Η είσοδος είναι μόνο 2 ευρώ για μια μέρα γεμάτη χαμόγελα, διασκέδαση και στιγμές που κι εμείς και τα παιδιά μας θα θυμόμαστε για μια ζωή!
