IZABELLA & YVETTE EΛΛΗΝΑ: ΟΙ ΔΥΟ SEXY ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟ DOLCE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Θα τις έχεις δει και θα έχεις ακούσει για την Izabella και την Yvette! Δύο νέες προσωπικότητες στον κόσμο της μόδας, δυναμικές, πολυταξιδεμένες που χαίρονται την μεγάλη επιτυχία της AIMEE BOUTIQUE που άνοιξαν στη Λεμεσό αλλά και το αρκετά υποσχόμενο μέλλον που ξεδιπλώνεται μπροστά τους!

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΒΡΑΑΜ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΡΕΣΣΙΟΣ

MAKIGIAZ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ – LA CALMA SPA

ΜΑΛΛΙΑ: ΑΝΤΡΗ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ – IL VENTO HAIR SALON

 

Τα ρούχα που φόρεσαν η Izabella  και η Yvette για τις ανάγκες της φωτογράφησης είναι από την AIMEE BOUTIQUE.

YIO 9202

Αυτό που κάνει τις δύο Κύπριες αδερφές να ξεχωρίζουν είναι το πόσο δεμένες είναι. Εκπέμπουν ενθουσιασμό, δυναμισμό και αισιοδοξία. Δύο διαφορετικές προσωπικότητες που συμπληρώνουν τέλεια η μία την άλλη. Αγαπημένες, με κοινά ενδιαφέροντα το πάθος τους για τον κόσμο της μόδας!

 

Κυπρος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αγγλία. Φαντάζει τέλεια και ονειρική η ζωή σας με τόσα ταξίδια! Περιγράψτε μου λίγο το lifestyle σας.

Izabella: Τα ταξίδια ήταν, είναι και θα είναι αυτό που λένε, our guilty pleasure. Θυμόμαστε τους γονείς μας, όταν ήμασταν μικρά κοριτσάκια ακόμη να μας βάζουν σε αεροπλάνα και να ταξιδεύουμε τον κόσμο! Αυτός είναι κι ένας από τους σημαντικούς λόγους που είμαστε τόσο δεμένοι σαν οικογένεια. Μας έδωσαν πολλές αναμνήσεις κι εμπειρίες και μέσα από τα ταξίδια σε κάθε περίοδο της ζωής μας, αποκτούσαμε trends τα οποία μας έκαναν εντύπωση. Με αυτό τον τρόπο ανανεώναμε το στυλ μας ενώ υπήρξαν σημαντικές επιρροές για τις προτάσεις που έχουμε στο κατάστημα μας, την Aimee Boutique.

 

Yvette: Πράγματι η δουλειά μας απαιτεί πολλά ταξίδια, τα οποία δεν σας κρύβω απολαμβάνουμε κάθε φορά στο έπακρο.  Είναι απαραίτητα για να είμαστε συνεχώς ενημερωμένες κάτι που αποτελεί και μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στις μέρες μας. Την ίδια στιγμή όμως τα ταξίδια αποτελούν μικρές παύσεις μέσα στη χρονιά. Η καθημερινότητά μας απαιτεί κατά βάση πολλές ώρες δουλειάς κι οι αποδράσεις επιβάλλονται!

YIO 9226

Παρόλα αυτά η Κύπρος είναι η βάση σας;

Izabella: H Κύπρος είναι και θα είναι ο τόπος που γεννηθήκαμε, εκεί που η καρδιά μας πάντα θα χτυπάει πιο δυνατά! Η βάση μας όμως είναι οπουδήποτε λόγω της φύσης της δουλειάς μας. Έχουμε επιλέξει ένα επάγγελμα όπου η στασιμότητα είναι μια έννοια αντίθετη.

 

New entry η Aimee Boutique στην Κύπρο γενικότερα και τη Λεμεσό ειδικότερα! Ένας χώρος τον οποίο μεταμορφώσατε με  glamorous πινελιές, λεπτομέρειες και προτάσεις μόδας. Πώς προέκυψε αυτό το νέο επιχειρηματικό βήμα;

Yvette: Προέκυψε μέσα από τα ταξίδια, την αγάπη μας για τη μόδα και την εμμονή στο προσωπικό μας στυλ! Αυτά μας οδήγησαν στο να ανοίξουμε την Aimee boutique, την οποία τη βλέπουμε σαν παιδί μας! Θέλαμε να μεταφέρουμε σε ένα χώρο τις εμπειρίες και το πώς μεταφράζουμε εμείς την μόδα και το στυλ! Και τουλάχιστον το πρώτο βήμα το πετύχαμε με το άνοιγμά του καταστήματός μας.

YIO 9228

Σε ποιές γυναίκες απευθύνεστε και τί μπορεί να βρει κανείς στο χώρο σας;

Izabella: Στο χώρο μας υπάρχουν λύσεις για όλες τις ώρες της ημέρας από ρούχα για τη δουλειά μέχρι outfits για πολύ ξεχωριστές περιστάσεις!

Yvette: Μια boutique πρέπει να καλύπτει τις στιλιστικές ανάγκες μιας γυναίκας σε όλους τους τομείς! Από το κατάλληλο ρούχο, παλτό, αξεσουάρ και παπούτσια– όλα να είναι προσεγμένα και μελετημένα!

YIO 9246

Μεταμορφώνετε τις γυναίκες σε κομψές και sexy! Αυτός είναι ο στόχος σας;

Yvette: Η κάθε γυναίκα είναι μοναδική! Δουλειά μας είναι να της προτείνουμε αυτό που θα κολακεύσει το προσωπικό της στυλ! Αυτός είναι ο στόχος μας!

 

Μια μπουτίκ που ξεχωρίζει. Ποια είναι τα επόμενα πλάνα για την Aimee Boutique;

Izabella: Συνεχίζουμε δυναμικά τη νέα σεζόν και δεν επαναπαύομαστε. Υπάρχουν νέα πλάνα και συζητήσεις τις οποίες, εάν αποκαλύψουμε τώρα θα χάσουμε το στοιχείο της έκπληξης!! Επιφυλασσόμαστε….!

YIO 9253

Ασχολείστε με τον κόσμο της μόδας, παρόλα αυτά όμως, ο τομέας σας δεν ήταν η μόδα. Τί σπουδάσατε;

Yvette: Αυτά που σπουδάσαμε έχουν άμεση σχέση με τη μόδα και η μία συμπληρώνει την άλλη.

 

Izabella: Εγώ σπούδασα οικονομικά και η αδερφή μου νομική και μόδα!  Και μια επιχείρηση απαιτεί να μπορείς να διαχειριστείς τον οικονομικό τομέα και βεβαίως τα νομικά ζητήματα. Οι γνώσεις και οι σπουδές μας, μας βοηθούν πολύ αφού είναι απαραίτητα στοιχεία στον επιχειρηματικό τομέα.

YIO 9195

Περιγράψτε μου λίγο τη διαδικασία όταν πρέπει να παραγγείλετε τις νέες προτάσεις. Τον ενθουσιασμό που επικρατεί μιας κι είστε και οι δυο γυναίκες.

Yvette: Δεν σας κρύβουμε πως η διαδικασία αυτή δεν διαφέρει από οποιοδήποτε γυναίκα που αγαπά τη μόδα βγαίνει για ψώνια! Νομίζω δεν μπορεί να περιγραφεί καλύτερα!

 

Izabella: Απλά σε αυτή την περίπτωση η διαδικασία είναι λίγο πιο περίπλοκη αφού προηγουμένως πρέπει να έχουμε μελετήσει αρκετά τις τάσεις μόδας, τις αγορές και τις πωλήσεις τις προηγούμενης σεζόν και κάθε κωδικού που πέρασε, έχοντας προβλέψει το budget για την επόμενη, το επιτρεπόμενο στοκ που πρέπει να κρατηθεί κι άλλες σημαντικές λεπτομέρειες.

YIO 9193

Υvette ήσουν από τις πρώτες Κύπριες που ασχολήθηκαν με τo blogging. Πώς βλέπεις τα πράγματα να εξελίσσονται στην Κύπρο;

Yvette: Δεν έφερα κάποια παγκόσμια καινοτομία, απλά ακολούθησα το ρεύμα της εποχής! Όπως είπαμε τα ταξίδια και η διαρκής ενημέρωση είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στη δουλειά μας. Το blogging εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί must στο χώρο της μόδας άρα δεν θα μπορούσα να μην μπω και εγώ σε αυτό το περιβάλλον!

YIO 9227

Θεωρείς δύσκολο το θέμα του blogging;

Το να γίνεις blogger είναι φαινομενικά πανεύκολο! Βαφτίζεις τον εαυτό σου blogger και είσαι, αφού δεν απαιτεί να έχεις βγάλει κάποια σχολή ή να έχεις περάσει κάποιες «εξετάσεις» για να πάρεις την ιδιότητα της blogger. Όμως το να γίνεις μια πετυχημένη blogger σε οποιοδήποτε κλάδο με διάρκεια στο χρόνο, σημαίνει πως πρέπει είσαι  βαθιά καταρτισμένος/η γύρω από χώρο που δραστηριοποιείσαι και ενημερωμένος/η για τις εξελίξεις της. Πρέπει να έχεις τη δικιά σου άποψη και μια μοναδικότητα στο να την μεταφράζεις σε άρθρα, posts κλπ. Παράλληλα πρέπει να κρατάς πάντα αμείωτο και σε υψηλά επίπεδα το ενδιαφέρον του κοινού που σε παρακολουθεί κι αυτό εναπόκειται σε σκληρή δουλειά ώστε να υπάρχει καθημερινά ποικιλία στη θεματολογία σου.

 

Τι συμβουλεύετε τις γυναίκες να επιλέξουν σε θέμα στυλ για αυτή τη νέα σεζόν;

Πρέπει σίγουρα να επενδύσουν σε μία ολόσωμη φόρμα που θα τις κολακεύει, ένα cool denim jacket, frills αλλά και φαρδιές πουκαμίσες για την καθημερινότητα μας. Let’sgobacktothe 80s!

YIO 9238

Πώς είναι για δυο αδερφές να δουλεύουν μαζί;

Yvette: Διαφέρουμε αρκετά σαν προσωπικότητες, τσακωνόμαστε συχνά και θα συνεχίσουμε!! Όμως οι γονείς μας, μας έχουν διδάξει πως η αδερφική αγάπη είναι ιερή και έτσι με όλα τα μέλη της οικογένειάς μας είμαστε ενωμένοι και μονιασμένοι!

 

Izabella: Στην ουσία εντάξει… δεν διαφέρουμε και πολύ …. Περνάμε αρκετό χρόνο μαζί, ταξιδεύουμε μαζί, συζητάμε διάφορα που μας απασχολούν.

 

Πώς περνάτε το χρόνο σας εκτός καταστήματος;

Izabella: Παρόλο που είναι περιορισμένος ο χρόνος μας λόγο δουλειάς, η Yvette κάνει Yoga και εγώ μπαλέτο.

 

Πού θα είναι το επόμενο σας ταξίδι;

Στο Λονδίνο και Ρώμη για κάποιες αγορές σχετικά με flash, καλοκαιρινές σειρές στην AimeeBoutique.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Η υπέροχη  AIMEE BOUTIQUE βρίσκεται στην Άγίας Ζώνης 40 στη Λεμεσό.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ: 99 545181