TRUE STORY: “ΜΙΑ SEX COACH MΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΩ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ”

Δευτέρα πρωί λάβαμε ένα e-mail από μία αναγνώστρια του Dolce, με τίτλο “Πώς κατέκτησα τον άνδρα που ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα”.

Δεν χάσαμε λεπτό και επικοινωνήσαμε αμέσως με την κοπέλα πίσω από το μήνυμα, για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Η “Αννίτα”, ετών 28, θέλησε να μοιραστεί μαζί με το αναγνωστικό μας κοινό τα μυστικά που της έδωσε μία Sex Coach η οποία είναι ειδική στον τομέα σχέσεων, φλερτ και ερωτικής ζωής ζευγαριών.

 

Η γνωριμία της με τη Sex Coach έγινε στο πλαίσιο ενός υπερατλαντικού ταξιδιού της “Αννίτας”, όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει -εντελώς συμπτωματικά- ένα συνέδριο σχετικά με το φλερτ μεταξύ γυναικών-ανδρών, που λάμβανε χώρα στο conference room του ξενοδοχείου όπου και διέμενε.

 

Η “Αννίτα” έκανε δώρο στον εαυτό της αυτό το ταξίδι με σκοπό να ξεχάσει τον άνδρα που της έκλεψε την καρδιά… Ανταπόκριση, φλερτ, ενδιαφέρον δεν υπήρχε εκ μέρους του και όπως ήταν αναμενόμενο η απογοήτευση δεν άργησε να την κυριεύσει… 

 

Η λύση ήταν να απευθυνθεί στη Sex Coach για μερικές συμβουλές… Η πρώτη συνομιλία των δυο αυτών γυναικών έδωσε την εκκίνηση για μία σειρά συνεδριών συμβουλευτικού χαρακτήρα.

 

Η “Αννίτα” λοιπόν είχε αρχίσει να μαθαίνει τα μυστικά κατάκτησης του άνδρα που ερωτεύτηκε…

 

Βγαίνετε έξω μόνοι. Τι πρέπει να προσέξεις ως γυναίκα:

 

Το ντύσιμό σου πρέπει να είναι σέξι, στυλάτο και σε καμία περίπτωση πρόστυχο.

 

Το μακιγιάζ σου πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεγμένο και να κινείται σε απαλούς  χρωματισμούς. Ξέχνα τις ψεύτικες βλεφαρίδες, τα έντονα βαμμένα μάτια και χείλη. Προτίμησε ένα lip gloss που θα διατηρεί τα χείλη σου ενυδατωμένα.

 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μην φλυαρείς. Χαλάρωσε, απόλαυσε το ποτό σου και άσε τον να εκφραστεί. Κοίταζέ τον έντονα στα μάτια όταν μιλά και ρίχνε, πού και πού, το βλέμμα κάτω στο πάτωμα δείχνοντας ότι κομπλάρεις με τις επίμονες ματιές σας.

 

Βρες έξυπνες ατάκες για να γελάσετε και να ακουμπήσεις αυθόρμητα το χέρι σου πάνω στο χέρι του. Μην αφήσεις το άγγιγμα να διαρκέσει περισσότερο από μισό λεπτό. Σήκωσε το χέρι σου και παίξε με τα μαλλιά σου.

 

Μην ξεχάσεις να βάλεις ένα διακριτικό αισθησιακό άρωμα που θα του διεγείρει τις αισθήσεις. Μην βάλεις μεγάλη ποσότητα, αλλά λίγο πίσω από τα αυτιά σου.

 

Όση ώρα μιλάτε φρόντιζε να κοιτάς πού και πού επίμονα τα μάτια του εναλλάξ με τα χείλη του. Αυτό πρέπει να γίνεται στις σωστές στιγμές και να επαναληφθεί ελάχιστες φορές.

 

Αν έχεις ερωτική φωνή, είναι η ιδανική. Όμως αν δεν έχεις, προσπάθησε να δώσεις μια γλυκύτητα στο ηχόχρωμα της φωνής σου και φρόντισε να μην μιλάς δυνατά.

 

Απενεργοποίησε το κινητό σου όση ώρα διαρκέσει η συνάντηση σας. Είναι αγένεια να κρατάς το κινητό σου μπροστά του και να τσεκάρεις συνεχώς new facebook posts ή sms.

 

Αν προχωρά η συζήτηση όμορφα, πρότεινέ του να πάτε μια βόλτα, είτε με το αμάξι είτε με τα πόδια. Αν προλάβει ο ίδιος να το εισηγηθεί, αυτό είναι και το ιδανικό.

 

Αν σου δώσει τον αριθμό τηλεφώνου του για να επικοινωνήσεις, την επόμενη μέρα στείλε του απλώς ένα όμορφο μήνυμα, τύπου “Καλημέρα, αυτός είναι ο αριθμός μου…”. Άσε τον να κάνει αυτός το πρώτο βήμα επικοινωνίας και δεύτερης συνάντησης.

 

Λίγο πριν σε καληνυχτίσει, άσε τα φιλιά στο μάγουλο ή στα χείλη για την επόμενη συνάντηση. Θα πρέπει να προσπαθήσει λιγάκι για να γευτεί τα φιλιά σου. Άσε τον να σε σκεφτεί, να σε φανταστεί και να σου ζητήσει να βγείτε ξανά μαζί.

 

Η “Αννίτα” μοιράστηκε μαζί μας μερικά από τα μυστικά που της έδωσε η Sex Coach και η ερώτησή μας ήταν αναμενόμενη:

 

“Τελικά, τι έγινε; Τον κατέκτησες;”

 

Ποια ήταν η απάντηση που λάβαμε από την “Αννίτα;”:

“Όχι μόνο τον κατέκτησα, αλλά ακόμα δηλώνει ότι οι κινήσεις και η αύρα μου ήταν τόσο ερωτικές που τον έκαναν να μην μπορεί να με βγάλει από το μυαλό του… Τώρα είμαστε ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια περίπου”.