Έχουν οι vegan άνδρες καλύτερη σεξουαλική απόδοση από τους κρεατοφάγους;

To ντοκιμαντέρ (The Game Changers) του Νetflix, δίνει την απάντηση

Οι άνδρες που ακολουθούν vegan διατροφή φαίνεται, πως έχουν καλύτερη σεξουαλική απόδοση, όπως αναφέρει ντοκιμαντέρ (The Game Changers) του Νetflix που παρουσίασε τα αποτελέσματα έρευνας Αμερικανών επιστημόνων. Η αποχή από το κρέας και η κατανάλωση τροφών που είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, μπορεί να ενισχύσει τη σεξουαλική ζωή των ανδρών με την απόδοσή τους να διαρκεί τέσσερις φορές περισσότερο απ΄όσους τρέφονται με κρέας, ισχυρίζονται επιστήμονες στο εν λόγω ντοκιμαντέρ.

 

Στη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, οι ερευνητές υποστήριξαν ότι έβαλαν στο μικροσκόπιο τις επιδράσεις μιας διατροφής, πλούσιας σε φυτικές ίνες. Μελετώντας την απόδοση των ανδρών στο κρεβάτι, οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι, εάν βγάλουν από το πιάτο τους το κρέας και προσθέσουν λαχανικά, θα δουν θεαματικά αποτελέσματα στο σεξ. Στο ντοκιμαντέρ παρουσίαστηκαν επίσης διάφοροι αθλητές που προτιμούν την vegan διατροφή, όπως τον Λιους Χάμιλτον της «Formula 1» καθώς και τον πιο φανατικό vegan ηθοποιό Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

 

Ο «Εξολοθρευτής» Σβαρτσενέγκερ μιλάει με πάθος για την υγιεινή διατροφή με φυτικές ίνες λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, αφότου την ακολούθησε πιστά, η αντοχή του στο γυμναστήριο είναι σαφώς μεγαλύτερη. Στη διάρκεια της έρευνας, τρεις αθλητές έτρωγαν το πρώτο βράδυ μπουρίτο με κρέας και το δεύτερο βράδυ μπουρίτο για vegan. Πηγαίνοντας για ύπνο φόρεσαν ένα δακτυλίδι στο ευαίσθητο σημείο τους για να μπορούν οι ειδικοί να παρακολουθούν τις στύσεις τους κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Αξιοσημείωτο είναι πως το πείραμα που επέβλεψε ο Δρ. Άαρον Σπιτς, μέλος της Αμερικανικής Ουρολογικής Εταιρείας, διαπίστωσε ότι οι vegan είχαν στύση που διαρκούσε 477% περισσότερο από’ αυτούς που είχαν καταναλώσει μπουρίτο με κρέας. Αλλά και η σταθερότητα στη στύση τους αυξήθηκε κατά 13,5%. Τέλος, όπως αναφέρει ο καθηγητής Σπίτζ, αν και η έρευνα δεν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη, «νομίζω ότι θα αφυπνίσει πολλούς άνδρες».Ο 41χρονος Τζέιμς Γουίλκς, αθλητής πολεμικών τεχνών που παρουσίασε το ντοκιμαντέρ, σημείωσε ότι δεν είναι τυχαίο ότι οι μονομάχοι της ρωμαικής εποχής ήταν vegan.

 

πηγή: olivemagazine.gr, marieclaire.gr