ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είναι μεγάλη μας χαρά που βρίσκεσαι κι εσύ εδώ, στη μεγάλη μας παρέα που στόχο έχει να βελτιώνει προς το καλύτερο τις μέρες και τις νύχτες μας! Μπροστά σου έχεις ένα καινούριο βήμα, το οποίο δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη για να ανταποκρίνεται στις νέες, ασταμάτητες απαιτήσεις της εποχής μας, της Digital εποχής.

Φτιάχτηκε για εσένα, για εμένα, για τους φίλους, τον περίγυρο μας και όχι μόνο, που έχουν να προλάβουν τόσα πολλά μέσα στην έντονη καθημερινότητα, που συχνά κουράζονται μα δεν τα παρατούν, που ψάχνουν τρόπους για να γίνεται η ζωή μας πιο εύκολη! Γι΄αυτό, μαζί με την ομάδα μας δημιουργήσαμε το ολοκαίνουριο Dolce.com.cy όπου πανεύκολα, με ένα κλικ τα έχεις όλα μπροστά σου!

Χρήσιμες πληροφορίες, τιπς, πολύτιμες συμβουλές, ανθρώπους που βοηθούν να γίνονται καλύτερες οι μέρες σου καθώς και online shopping για να βρίσκεις χωρίς κόπο τα πάντα που χρειάζεσαι για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά σου! Ό,τι χρειάζεσαι είμαστε δίπλα σου.

Τώρα πια το ξέρεις… Στο έχουμε αποδείξει! Γι αυτό μην διστάσεις ακόμη και να επικοινώνησεις μαζί μας στο email μας dolcecy@ymail.com για να μας πεις τα θέλω, να μοιραστείς τις απόψεις σου, να μάθουμε κι εμείς και ο κόσμος όλος, τη δική σου ιστορία ή απλά, για να σε συμβουλέψουν οι ειδικοί μας για τα προϊόντα που είναι ιδανικότερα για εσένα!

Απόλαυσε το κάθε τι!