ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: ΤΑ 3 ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 52 ΧΡΟΝΙΑ

«Πάμε Πακέτο» Μια συνάντηση μετά από 52 χρόνια και μια κατάθεση ψυχής…

 

Το άνοιγμα των πακέτων αυτής της βδομάδας, θα συγκινήσει με την δύναμη ψυχής μιας γυναίκας και θα προσπαθήσει να κάνει πραγματικότητα το όνειρο τριών αδερφών να συναντηθούν μετά από 52 χρόνια. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, την Κυριακή 27 Μαΐου, στις 21:15 στον ALPHA Κύπρου, παρουσιάζει δύο νέες συγκλονιστικές ιστορίες!

 

Η αποστολέας του πρώτου πακέτου, είναι ένας άνθρωπος που έχει βιώσει στη ζωή της, την απόλυτη μοναξιά. Από τη μέρα που γεννήθηκε ξεκίνησαν οι δοκιμασίες για εκείνη. Δοκιμασίες που συνεχίζονται μέχρι και σήμερα. Αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης, τους τελευταίες μήνες βρίσκεται καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο και όλοι οι στενοί της συγγενείς στέκονται παρατηρητές στις δυσκολίες της. Στην ζωή της στερήθηκε την ελευθερία, αφού η μητέρα της αποφάσιζε για εκείνη. Την αποκαλούσε «πιονάκι» της και πολλές φορές ξεπερνούσε τα όρια με την αυταρχική και βίαιη συμπεριφορά της. Η Χριστίνα, με την αποστολή αυτού του πακέτου, κάνει μια κατάθεση ψυχής που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

 

Η Χαρίκλεια, ο Χαράλαμπος και η Μαρίκα, είναι τρία αδέλφια που η ζωή από πολύ νωρίς τους έδειξε το σκληρό της πρόσωπο. Έμειναν ορφανά από μικρά, χρειάστηκε να δουλέψουν σκληρά πριν καν συμπληρώσουν το δέκατο έτος της ηλικίας τους και η ξενιτιά γι’ αυτούς αποτέλεσε μονόδρομο. Τι επιπτώσεις, όμως, είχε αυτό στις ζωές τους;

 

Κάποιοι επέστρεψαν… Η Μαρίκα, όμως, για 52 χρόνια δεν επέστρεψε στην πατρίδα, από την Αυστραλία. Τα προβλήματα που της παρουσιάστηκαν εκεί δεν της επέτρεψαν ποτέ να κάνει όνειρα για την επιστροφή της. Για περισσότερο από μισό αιώνα δεν έχει δει τα αδέλφια της. Ο μεγάλος της φόβος είναι ότι αν τους δει δεν θα τους αναγνωρίσει και ντρέπεται γι’ αυτό. Το «Πάμε Πακέτο» θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο όνειρό τους και οι συγκινητικές στιγμές που θα εκτυλιχθούν στο στούντιο της εκπομπής δεν περιγράφονται με λόγια.

 

«Πάμε Πακέτο» Κυριακή 27 Μαΐου, στις 21:15 στον ALPHA Κύπρου