ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΜΑΣΤΕΚΤΟΜΗ

«Συμβάλλω ώστε να απαλυνθεί ο πόνος στην ψυχή τους» λέει

Τα τατουάζ διακοσμούν το σώμα με όμορφα σχέδια και χρώματα, ενώ κρατούν ζωντανή τη μνήμη για βιώματα και καταστάσεις που επιλέγει κάποιος να αποτυπώσει πάνω του, ώστε να μην τα ξεχάσει ποτέ. Συχνά, όμως κάποιοι επιλέγουν να κάνουν τατουάζ για να καλύψουν πληγές του σώματος και της ψυχής.

 

Η Γιώτα Τζανίδου έχει φτάσει τα τατουάζ σε άλλη διάσταση, αφού με τη δουλειά της απαλύνει τον πόνο της ψυχής. Η Χανιώτισσα tattoo artist έχει επιλέξει να ασχοληθεί με την τέχνη του τατουάζ, και γιατί τα αγαπά και επειδή της αρέσει να σχεδιάζει και να ζωγραφίζει πάνω στο ανθρώπινο σώμα. Εδώ και λίγο καιρό προσφέρει δωρεάν τατουάζ στη θηλή και στην άλω, σε γυναίκες που έχουν δώσει μάχη με τον καρκίνο.

 

«Οι γυναίκες, μετά από την εγχείρηση, συχνά νιώθουν ακρωτηριασμένες, καθώς πιστεύουν ότι το στήθος είναι από τα πιο θηλυκά στοιχεία πάνω τους. Έχω επιλέξει, λοιπόν, να βοηθάω αυτές τις γυναίκες, ώστε να νιώθουν και πάλι ολοκληρωμένες και να βλέπουν τη ζωή με αισιοδοξία. Σίγουρα δεν μπορώ να θεραπεύσω το σώμα της κάθε γυναίκας, όμως συμβάλλω ώστε να απαλυνθεί ο πόνος στην ψυχή.

 

Οι γυναίκες αυτές ντρέπονται για το σώμα τους, για τις ουλές που φαίνονται και που το στήθος τους δεν είναι όπως πριν. Μετά λοιπόν, από σκέψη και παρότρυνση του συζύγου μου, αποφάσισα να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο είδος τατουάζ», αναφέρει η Γιώτα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.newsbeast.gr/woman/arthro/5327355/tattoo-artist-kanei-dorean-tatoyaz-se-gynaikes-me-mastektomi