Η ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ ΣΤΟ OMEGA ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΔΥΝΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Η αγαπημένη ηθοποιός αναλαμβάνει τα ηνία της παρουσίασης εκπομπής στην τηλεόραση Omega

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του νησιού μας. Η πανέμορφη Μαρία Ιωάννου θα επιστρέψει την φετινή σεζόν στην τηλεόραση σε ρόλο παρουσιάστριας.

 

Εξάλλου λίγοι είναι εκείνοι που θυμούνται ότι η Μαρία ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα από παρουσιάστρια, αφού στο βαθύ παρελθόν παρέα με τον Λουκά Χάματσο παρουσίαζε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα το «Ευχάριστο Σαββατόβραδο», ενώ ταυτόχρονα πρωταγωνιστούσε στην πρώτη της σειρά στο ΡΙΚ.

 

Αργότερα ακολούθησαν μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες της αγαπημένης ηθοποιού σε Κύπρο και Ελλάδα στην μυθοπλασία που την καθιέρωσαν ως μια από τις καταξιωμένες ηθοποιούς του νησιού μας.

 

Η ηθοποιός αναλαμβάνει το ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας, της νέας μεσημβρινής εκπομπής του Omega και θα έχει στο πλευρό της τηλεοπτικές περσόνες που ήδη γνωρίζουμε από τις προηγούμενες προσπάθειες του σταθμού για ανάλογη εκπομπή και όχι μόνο, την Έλενα Θεοδώρου (Όλα για σένα 1, ‘Ελα να δεις), τον Αλέξανδρο Ταραμουντά (Με αγάπη Χριστιάνα, Όλα για σένα 2, ‘Ελα να δεις, Χαρούμενος ταξιδιώτης) και τον Παντελή Παναγιώτου (Όλα για σένα 1).

 

Η νέα εκπομπή όπως όλα δείχνουν θα κρατήσει τον ίδιο τίτλο με πέρσι, δηλαδή  «Έλα να δείς» και έτσι η Μαρία μπαίνει στην καθημερινή μάχη της τηλεθέασης απέναντι στην Χριστιάνα Αριστοτέλους, την Κωνσταντίνα Ευριπίδου και τον Ανδρέα Γιόρτσιο.

 

Η ίδια στην πρώτη της ανάρτηση έγραψε: Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές! Και είναι φορες που στην πρόκληση, αυτό που θες να πεις, είναι ενα μεγάλο ναι!

Με μεγάλη χαρά λοιπόν, ανακοινώνω την συνεργασία μου με το OMEGA Channel, σε ένα πόστο που δεν με έχετε συνηθίσει!

Ευχαριστώ πολύ το κανάλι για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και δηλώνω πανέτοιμη, μαζί με την υπέροχη ομάδα που υπάρχει εκεί, την Έλενα, τον Αλέξανδρο, τον Παντελή και τα άλλα παιδιά, να κρατήσω συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινο την νέα σεζόν, όχι σαν ρόλος, όχι σαν καποια ηρωίδα ενός σήριαλ, αλλα σαν Μαρία!

Πηγή: reporter.com.cy