Η ΣΟΦΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ

Η αγαπημένη ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη μπαίνει κυριολεκτικά στην κουζίνα και μεταξύ κατσαρολών, κουτάλων και μπαχαρικών γίνεται η εκπληκτική μαγείρισσα (με τάση για κουτσομπολιό και όχι μόνο…) της νέας δραματικής σειράς «ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ» του ALPHA Κύπρου!

Μαζί με το μακρόσυρτο απολαυστικό γέλιο της… δεν κρύβει τον ενθουσιασμό και τη χαρά της, καθώς και το απίστευτο story που κρύβεται πίσω από την τηλεοπτική συνάντησή της με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου.

Όπως δήλωσε και στη συνέντευξη της στο Season Finale του «Λούης Night Show», η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα, μετά από ένα απρόσμενο τηλεφώνημα. Παρακολουθώντας τον Ανδρέα Γεωργίου να δίνει συνέντευξη σε ελληνική εκπομπή, ένιωσε ότι θα ήθελε πάρα πολύ να συνεργαστεί μαζί του, κάτι που έγινε και μάλιστα στο καλύτερο timing!

Οι ουρανοί μάλλον ήταν ανοιχτοί και εισάκουσαν την ευχή της, μόνο που δεν θα αναμειχθεί σε ίντριγκες, δράμα και δακρύβρεχτες στιγμές, αφού ανήκει -δικαιολογημένα- στις ευχάριστες νότες της σειράς.

Τη γνωρίσαμε μέσα από θεότρελους, απίστευτους και αγαπημένους χαρακτήρες, όπως στις τηλεοπτικές σειρές «Είσαι το ταίρι μου», «Λατρεμένοι μου γείτονες», ως συμπαρουσιάστρια στην πρωινή εκπομπή «Όμορφος κόσμος το πρωί», αλλά και ποιος μπορεί να την ξεχάσει στο ρόλο της «Σούλας» στην κινηματογραφική ταινία “I Love Karditsa”…

Τώρα απολαμβάνει τα γυρίσματα στα «ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ», αλλά προς το παρόν δεν πρόκειται να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τον ξεχωριστό ρόλο της… Η πρεμιέρα όμως δεν θα αργήσει και κάτι μας λέει ότι η «Βέρα» (Σοφία Βογιατζάκη) θα γίνει ένας από τους top of the list ρόλους της σειράς!

Σενάριο: Ρένα Ρίγγα, βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της Ρένας Ρώσση – Ζαϊρη.

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Νικολαΐδης

Παραγωγή: Αντρέα Γεωργίου & Κούλη Νικολάου (G&N make it productions)

«ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ»: Έρχεται σύντομα στον ALPHA Kύπρου!