ΚΑΡΜΑ: ΟΤΑΝ ΠΡΟΔΟΘΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ

«ΚΑΡΜΑ» Η προδοσία “ζωντανεύει” ένα άγριο έγκλημα που δίχασε…

“Το χειρότερο με την προδοσία είναι ότι… δεν προέρχεται ποτέ από τον εχθρό”

 

Μια υπόθεση απογοήτευσης και προδοσίας που οδήγησε σε ένα άγριο έγκλημα και έμεινε καταγεγραμμένη στα αστυνομικά αρχεία, ως ένα από τα πιο αποτρόπαια φονικά που έγιναν στον τόπο μας, έρχεται στην κοινωνική-δραματοποιημένη σειρά “ΚΑΡΜΑ”.

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 22:15 στον ALPHA Κύπρου, το ΚΑΡΜΑ καταγράφει ένα συγκλονιστικό επεισόδιο με τίτλο “Προδοσία” στο οποίο ζωντανεύει ένα άγριο έγκλημα που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο και δίχασε την κοινή γνώμη.

Σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου και σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου, άλλη μία αληθινή ιστορία φόνου μεταφέρεται στην οθόνη, όπου η λύσσα, ο πόνος, η παραφροσύνη και το αίσθημα της αδικίας αποτέλεσαν τα κυριότερα στοιχεία που σόκαραν μέχρι και τις αστυνομικές αρχές.

Λένε, πως όταν εμπιστεύεσαι, χαρίζεις την ψυχή σου. Κι όταν την καταπατούν, δίνεις το χειρότερο εαυτό σου. Κοροϊδία, απιστία, εξευτελισμός. Όταν η προδοσία προέρχεται από τον πιο κοντινό σου άνθρωπο, τότε οι έννοιες “θύτης” και “θύμα” παρερμηνεύονται και ο παραλογισμός κυριαρχεί.

Πρωταγωνιστούν:  Έλενα Χιλέτη, Ιάσωνας Λοιζίδης, Άντρη Χατζηχριστοδούλου και Παντελής Αχιλλέως.

Βασισμένη σε αληθινά εγκλήματα που σόκαραν την Κύπρο και με κύριο άξονα τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, η σειρά “Κάρμα” πραγματεύεται τη λεπτή γραμμή της ψυχολογίας των ανθρώπων…. σε μια στιγμή ακρότητας όπου δεν δίστασαν να αφαιρέσουν ψυχρά τη ζωή ενός συνανθρώπου τους.

Μην χάσετε μια οικογενειακή τραγωδία του τόπου μας, που αποδεικνύει ότι ο μεγαλύτερος πόνος που προκαλεί η προδοσία δεν είναι επειδή χάνουμε κάτι, αλλά επειδή εμπιστευόμαστε τον λάθος άνθρωπο…