ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΙΑΜΟΣ: ΣΤΟΝ ALPHA ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Έρχεται το «PASSENGER» στον ALPHA Κύπρου με τον Μάριο Πρίαμο!

Η ολοκαίνουργια ταξιδιωτική εκπομπή έρχεται με συναρπαστικές περιπέτειες και ριψοκίνδυνες αποστολές

Πανέτοιμη για συναρπαστικές περιπέτειες και ριψοκίνδυνες αποστολές είναι η νέα ταξιδιωτική εκπομπή «PASSENGER» του ALPHA Κύπρου που κάνει Πρεμιέρα το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 18:40. Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε στα πιο απίθανα, μακρινά και απίστευτα μέρη του πλανήτη, αφού ο ένας και μοναδικός ταξιδιώτης… ο Μάριος Πρίαμος ξέρει να επιβιώνει κάτω από δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες.

Αποσκευές του… η λατρεία του για την περιπέτεια, η αγάπη του για τις προκλήσεις, η περιέργεια για το καινούργιο και ανεξερεύνητο, αλλά και το μεγάλο στοίχημα που βάζει στην εκπομπή «PASSENGER»: να γυρίσει όλο τον κόσμο με συνταξιδιώτες του τους τηλεθεατές του ALPHA Κύπρου, το πείσμα του να ανεβάζει την αδρεναλίνη στο κόκκινο και η επιθυμία του να κάνει κάθε τρελό του όνειρο πραγματικότητα. Θα τα καταφέρει; Ο πρώτος προορισμός τα λέει όλα, αφού δεν κάνει απλά αρχή, αλλά κυριολεκτικά βουτιά στην περιπέτεια.

Θα τον δούμε να βολτάρει στον μαγευτικό κόλπο Ha Long στο Βιετνάμ, στα Σουκ του Μαρόκο, αλλά και σε ένα συναρπαστικό οδοιπορικό στην παγωμένη Ευρώπη, με μοναδικό καταφύγιό του ενα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο. Πόσο περισσότερο μπορεί να δυσκολέψει τον εαυτό; Αυτό θα μας το αποκαλύψει στην πρώτη εκπομπή που έρχεται σύντομα, γι’ αυτό αφεθείτε στη μαγεία των ταξιδιών του, γιατί η πραγματική περιπέτεια, τώρα αρχίζει.

Εικόνες από εξωτικά μέρη της Γης, ξεχωριστές ιστορίες από ντόπιους, γεύσεις από μακρινούς προορισμούς και δύσκολες συνθήκες επιβίωσης έρχονται μαζί με τον Μάριο Πρίαμο.

Ο ένας και μοναδικός ταξιδιώτης εξοπλίζεται με όρεξη και τόλμη για περιπέτεια, δράση και εξερεύνηση, κόβοντας εισιτήριο για μέρη μακρινά, εξωτικά, επικίνδυνα και αλλιώτικα… όπως ακριβώς έρχεται να κάνει τη δική της διαφορά και η νέα ταξιδιωτική εκπομπή «PASSENGER» του ALPHA Κύπρου!

Πρεμιέρα το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 18:40 στον ALPHA Κύπρου