ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ WHITE EVENT ΤΟΥ LA CALMA SPA

Κανείς δεν έλειπε από το πετυχημένο White Event του La Calma Spa το οποίο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την πρωταπριλιά.

Γράφει η Λουκία Γεωργίου

Ανάμεσα στις παρευρισκόμενές, δήλωσαν δυναμικά το παρών τους γυναίκες οι οποίες εδώ και χρόνια είναι αφοσιωμένες στην εμπιστοσύνη και τον επαγγελματισμό που αποπνέει το La Calma Spa, influencers και fashion bloggers, καθώς και νέα πρόσωπα από όλη την Κύπρο που έχουν ακούσει από γνωστές τους για τις εξαιρετικές υπηρεσίες ομορφιάς που προσφέρει, τα αποτελέσματα που διαρκούν και τις σύγχρονες θεραπείες ομορφιάς.

Παρών στο ξεχωριστό αυτό event ήταν και το Dolce και σας μεταφέρουμε όλα όσα ζήσαμε στον άψογο χώρο του La Calma Spa που είναι ένα από τα μεγαλύτερα spa του νησιού.

Η Κατερίνα Παυλίδου, δημιουργός και ιδιοκτήτρια του Spa που ο κάθε ένας μπορεί να παρομοιάσει ως «μεταξένιο παράδεισο», δήλωσε στην ομάδα μας:

«Κάθε χρόνο, επιδιώκω να ετοιμάζω κάτι ξεχωριστό τόσο για τις πελάτισσες μου όσο και για νέο κόσμο που θέλει να επισκεφτεί και να βιώσει την εξαιρετική φροντίδα και περιποίηση μας σε ότι αφορά θεραπείες για πρόσωπο και σώμα με γνώμονα τη δωρεάν δερμοδιάγνωση με προϊόντα Apalis Biomedical τα οποία χαρίζουν τόσα πολλά οφέλη».

 

Εάν έχεις αφεθεί στα χέρια των επαγγελματιών του La Calma Spa, γνωρίζεις πως ο χαρακτηρισμός μας «μεταξένιος παράδεισος», δεν είναι υπερβολή. Εάν ανήκεις στην κατηγορία γυναικών που ακόμη το σκέφτονται και δεν βρήκαν χρόνο να οργανώσουν το ραντεβού τους, σου συστήνουμε να το εντάξεις άμεσα στα πλάνα σου και να διαπιστώσεις από μόνη τα εξαιρετικά αποτελέσματα!

Η Κατερίνα Παυλίδου δίνει προτεραιότητα στην κάθε γυναίκα ξεχωριστά, αφιερώνοντας χρόνο για να προτείνει και να παρέχει τις κατάλληλες θεραπείες και προϊόντα με στόχο πάντοτε τα άριστα αποτελέσματα.

Το La Calma Spa διαθέτει γκάμα υπηρεσιών με ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές θεραπείες για πρόσωπο και σώμα, καθώς και επαγγελματικό μακιγιάζ για τις ειδικές μέρες εμφανίσεών μας με λεπτομέρεια… ανεπανάληπτη!

Τα πάντα που αφορούν το σπα, μπορείτε να τα δείτε και στην ολοκληρωμένη σελίδα του La Calma Spa και το μόνο σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιαστείτε με την γκάμα υπηρεσιών που προσφέρει. Άλλο όμως να τα διαβάζετε και να τα ακούτε από φίλες και άλλο να βιώνετε οι ίδιες την εμπειρία βλέποντας τα οφέλη στο πρόσωπο σας το οποίο θα λάμπει και θα δείχνει για πάντα νέο με την πολυσυζητημένη μέθοδο της μεσοθεραπείας, την εξάλειψη της κυτταρίτιδας με τους ξύλινους πλάστες και άλλα τόσα!

 

Στα highlights βάζουμε το Cleopatra Bath, τα gel νυχιών με τα ανεπανάληπτα σχέδια που μοιάζουν με έργα τέχνης και βεβαίως, το μασάζ που στο τέλος κάθε συνεδρίας, σας κάνουν να αισθάνεστε περισσότερο Κλεοπάτρα και από την ίδια την Κλεοπάτρα. Θεραπείες που χωρίς ιδιαίτερο κόστος και χρόνο ανανεώνουν, φεύγουν τις τοξίνες και βεβαίως, μας απαλλάσσουν από το στρες της πλέον έντονης και απαιτητικής καθημερινότητας μας.

ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ LASER

Όχι, καθόλου παραπονεμένους δεν μας αφήνουν στο La Calma Spa, αφού μεταξύ των θεραπειών, διαθέτουν και υπηρεσίες αποτρίχωσης laser και για το αντρικό και το γυναικείο κοινό με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Και όπως πολύ καλά ξέρετε, τώρα, είναι η ιδανική εποχή να κλείσετε το ραντεβού σας για laser.

Στο event όλες οι παρευρισκομένες έλαβαν δωρεάν δερμοδιάγνωση, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία πιο πάνω 

 

Το μυστικό της επιτυχίας του La Calma Spa; Η αγάπη, το πάθος, το μεράκι και ο επαγγελματισμός της ιδιοκτήτριας η οποία δεν επαναπαύεται, ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες τάσεις, τεχνικές και θεραπείες, ανανεώνοντας με τα καλύτερα τον εξοπλισμό, τις γνώσεις και τις υπηρεσίες της χαρίζοντας τα πάντα που μπορεί να προσφέρει ένα spa.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 25774777

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 100ος δρόμος, Νο: 17, Κάτω Πολεμίδια, Λεμεσός ΤΚ: 4130