ΜΗΤΕΡΑ ΘΗΛΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ 5ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ

Μια μητέρα που θηλάζει ακόμα την 5 ετών κόρη της ισχυρίζεται ότι η μικρή δεν έχει κολλήσει κανέναν από τους συνηθισμένους ιούς στους οποίους είναι εκτεθειμένα τα παιδιά στο σχολείο.

Η ίδια υποστηρίζει ότι αυτό οφείλεται στον παρατεταμένο θηλασμό. Η 29χρονη Έμμα Σάρντλοου Χάντσον από την Αγγλία θηλάζει την 5χρονη Άλεξη και τον 2 ετών γιο της Όλι ανάμεσα στα γεύματα και μάλιστα πολλές φορές θηλάζει και τους 2 ταυτόχρονα. Η Έμμα είναι πεπεισμένη ότι η κόρη δεν έχει κολλήσει κανέναν από τους συνηθισμένους ιούς εξαιτίας του μητρικού γάλακτος.

Η Άλεξ συνήθως θηλάζει μια φορά το πρωί και μια φορά το απόγευμα. 

Παρόλο που η Έμμα παραδέχεται ότι δεν δέχεται συχνά θετικές αντιδράσεις όταν θηλάζει δημόσια ισχυρίζεται ότι οι αρνητικές είναι πολύ λιγότερες.

«Σίγουρα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ζωής μου. Δηλαδή, να μπορώ να ταΐζω ένα παιδί από το ίδιο μου το σώμα. Είναι πολύ ανιδιοτελές, αλλά και το δυσκολότερο πράγμα που έχω κάνει στην ζωή μου», ανέφερε η 29χρονη.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.tilestwra.com/mitera-thilazei-tin-5chroni-kori-tis-giati-tin-voithaei-na-min-arrostainei/

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-5781825/Mother-says-breastfeeding-daughter-five-stops-getting-ill.html?ito=social-facebook