ΜΙΡΑΝΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑ INTERIOR DESIGNER

Τα επαγγελματικά της ταξίδια στο εξωτερικό, όπου αναλαμβάνει με την ομάδα της την ανακαίνιση αλλά και το interior νέων χώρων, ήταν η αφορμή για το επόμενο βήμα στην ήδη πετυχημένη πορεία της Κύπριας διακοσμήτριας, Μιράντας Βασιλείου. 

Το γραφείο της MVDESIGNS STUDIO, ολοκληρώνει με μεγάλη επιτυχία το κάθε project που αναλαμβάνουν. Και αυτό, τους οδηγεί συχνά και εκτός Κύπρου, για συνεργασίες που έχουν και στο εξωτερικό.

 

Οι επαφές μέσα από αυτά τα ταξίδια, έγιναν η αφορμή για να καλύψουν ένα κενό στην κυπριακή αγορά: Τα έπιπλα που αφορούν την εστίαση. Πλέον, η Μιράντα Βασιλείου, προσφέρει και την υπηρεσία για έπιπλα τόσο από το νησί μας αλλά και από το εξωτερικό.

 

Τα σχέδια που δείχνουν στον πελάτη, με τις τρισδιάστατες εικόνες που αφορούν τη διακόσμηση του χώρου του ενδιαφερομένου, κατατοπίζουν και καλύπτουν πλήρως κάθε ανάγκη, ενώ λύνουν και τις απορίες για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

 

Η interior designer, μοιράζεται συχνά με τους ακόλουθους της στα social media, όλα όσα αφορούν τα νέα της, καινούρια projects, ολοκληρωμένα έργα καθώς και πολύτιμες συμβουλές που αφορούν τον κάθε έναν μας για άνετους, λειτουργικούς χώρους.