ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΠΙΤΖΙΗ: ΟΙ ΤΟΞΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑΣΙΜΟΥΣ

Μπορείς να κατακτήσεις τους στόχους σου, να πετύχεις, να αποβάλεις τους τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή σου, να αλλάζεις κάθε μέρα προς το καλύτερο.

Και η Life Coach Νατάσα Καπιτζιή, σου δείχνει το δρόμο για να διαπρέψεις σε κάθε σημαντικό τομέα στη ζωή σου!

Από την εμπειρία σου ποιες τοξικές σχέσεις μπορούν να μας κρατήσουν στάσιμους;

Τοξικές σχέσεις είναι το σύνολο των συμπεριφορών κάποιων ανθρώπων απέναντι μας, συνήθως από το παρελθόν ή το παρών μας οι οποίοι μας έβλαψαν ή συνεχίζουν ακόμη να μας βλάπτουν σε συναισθηματικό επίπεδο και στις πιο ακραίες περιπτώσεις, συνοδεύονται από βία ή κακοποίηση. Τέτοιες σχέσεις μπορεί να είναι με μέλη του οικογενειακού ή φιλικού μας περιβάλλοντος ή με τον/την σύντροφο μας.

 

Πώς μπορούμε να αποβάλουμε την τοξικότητα από την ζωή μας;

Η πρώτη σοφή κίνηση που θα πρέπει να κάνουμε είναι να βγάλουμε αμέσως από την ζωή μας όλους τους τοξικούς ανθρώπους που μας επηρεάζουν αρνητικά και μας φθείρουν ψυχολογικά. Αν αυτοί είναι άτομα του στενού οικογενειακού ή επαγγελματικού μας περιβάλλοντος και αυτό δεν είναι εφικτό στο μέγιστο βαθμό, τότε, περιορίστε στο ελάχιστο τις επαφές μαζί τους και επαναπροσδιορίστε τα όρια της σχέσης σας.  Δουλέψτε με την βοήθεια ενός Life Coach στην ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης σας και της πίστης πως κυρίαρχος της ζωής σας είστε εσείς. Μετά από αυτό θα νιώθετε δυνατοί και η συμπεριφορά τους, η αρνητικότητα και η τοξικότητα τους δεν θα μπορεί να σας αγγίζει γιατί θα έχετε μάθει να ελέγχετε τα αρνητικά συναισθήματα που σας προκαλούν και θα μένετε ανεπηρέαστοι από τις οποιεσδήποτε ενέργειες τους. Αποβάλετε την τοξικότητα από την ζωή σας φροντίζοντας τον εαυτό σας, κάνοντας  πράγματα που σας ευχαριστούν και που επηρεάζουν θετικά την ζωή σας, συναντώντας όμορφους, θετικούς ανθρώπους. Αν θέλετε να είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι πρέπει να σας περιτριγυρίζουν φωτεινοί άνθρωποι. Είστε μοναδικοί και ανεκτίμητοι και μόνο το φως σας αξίζει να έχετε μέσα σας. Η αποδοχή και η αγάπη για τον εαυτό σας είναι η μεγαλύτερη δύναμη σας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ LIFE COACH ΝΑΤΑΣΑΣ ΚΑΠΙΤΖΙΗ ΣΤΟ DOLCE!!!