ΝΕΑ MONSIEUR BIG WATERPROOF ΜΑΣΚΑΡΑ

Οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ.

Ποιο προϊόν μακιγιάζ δεν αποχωρίζονται ποτέ οι γυναίκες του σήμερα; Τη μάσκαρα! Ιδίως, εκείνες που ανήκουν στη γενιά των Millennials, καθώς βρίσκονται διαρκώς εν κινήσει και απαιτούν μόνο το καλύτερο. Η μέρα τους είναι γεμάτη, από το πρωί ως το βράδυ· γι’ αυτό, η μάσκαρά τους πρέπει να μπορεί να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο.

 

Το 2017, η Monsieur Big μάσκαρα για σούπερ όγκο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα έγινε το απόλυτο προϊόν για εκατομμύρια γυναίκες χάρη στη μακράς διάρκειας σύνθεσή της, που δεν χρειάζεται καθόλου ρετουσάρισμα μέσα στη μέρα, και στις απίστευτα έντονες μαύρες χρωστικές της.

Έναν χρόνο αργότερα, η Monsieur Big έρχεται να αναζωπυρώσει τη φλόγα, με τρεις νέες προσθήκες στη συλλογή:

 

  1. Μια αδιάβροχη σύνθεση που μπορεί να αντιμετωπίσει όλες τις καθημερινές προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένου του νερού, της υγρασίας και του ιδρώτα, χωρίς κανέναν συμβιβασμό ως προς την άνεση.
  2. Τις Big Lashes Extension Fibers (Limited edition), που θα κάνουν το βλέμμα σας αδιαπραγμάτευτα καθηλωτικό! Αν, ωστόσο, προτιμάτε κάτι διαφορετικό, συνεχίστε παρακάτω.
  3. Τέσσερις αποχρώσεις του Big Color Lash Top Coat (limited edition) για μοναδικά, εύκολα, pop-art looks. Τώρα, το να δημιουργείτε ένα διαφορετικό look κάθε μέρα γίνεται πιο εύκολο από ποτέ!