ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ H&M ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ!

H  H&M επεκτείνεται   στη   Λευκωσία,   με   το άνοιγμα   του   πρώτου   της   καταστήματος   στο   μεγαλύτερο   εμπορικό κέντρο της Κύπρου.

Το νέο κατάστημα Η&Μ, θα βρίσκεται στο NicosiaMall και θα προσφέρει μόδα για τη γυναίκα και το παιδί σε έναν χώρο 700 τ.μ.

 

Η H&M έκανε την είσοδο της στην αγορά της Κύπρου το 2016 με τα εγκαίνια του   πρώτου   καταστήματός   της   στη   Λευκωσία.  

Ακολούθησε   το  δεύτερο κατάστημα   της   εταιρείας   στη   Λεμεσό,   προσφέροντας   καθημερινά   κομμάτια μόδας υψηλής ποιότητας, σε προσιτές τιμές,  για όλη την οικογένεια.

Tο τρίτο κατά σειρά κατάστημα της Η&Μ στην Κύπρο, είναι το πρώτο που στεγάζεται στο Nicosia Mall, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κύπρου, και αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό, αρχές Μαρτίου 2023.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το άνοιγμα του τρίτου καταστήματός μας στηνΚύπρο, και το πρώτο στο – ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό – Nicosia Mall. Η Κύπροςείναι μια σημαντική αγορά για την επέκταση της  H&M  και ανυπομονούμε να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στους πελάτες μας χαρίζοντάς τους μια ξεχωριστή,αγοραστική εμπειρία», αναφέρει ο Thomas Estrany, Country Sales Manager γιατο Sales Market Greece.

 

Επιπλέον της αγοραστικής εμπειρίας που προσφέρει η Η&Μ μέσω των φυσικώντης καταστημάτων,  δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της στην Κύπρο να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους και από το ηλεκτρονικό της κατάστημα.