ΝΕΦΕΛΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΥΕΙ ΣΤΙΣ 24 ΩΡΕΣ

Το κορίτσι που δεν μιλά, αλλά τραγουδά και μαγεύει

Ξύπνησε από κώμα άλλος άνθρωπος και η ιστορία της συγκλονίζει…

Ένα ανεξήγητο θαύμα ζει η χαρισματική Νεφέλη Αντωνίου… Μία ασθένεια που δημιουργεί όγκους στον εγκέφαλο και αργότερα ένα ιατρικό λάθος τη ρίχνουν σε κώμα και όταν ξυπνά, διαπιστώνει ότι έχει χάσει την ικανότητα ομιλίας της, αλλά μπορεί να τραγουδά και να εκφράζεται μέσα από μελωδίες και στίχους!

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 21:15, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου έρχεται με μία συγκλονιστική ιστορία, που θα συγκινήσει και θα μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής «24 ΩΡΕΣ» του ALPHA Κύπρου. Δεν ανοίγει την πόρτα των παραμυθιών, αλλά συναντά μία πραγματική νεράιδα της σύγχρονης εποχής, η οποία… αν και δεν μπορεί να μιλήσει, μαγεύει τους πάντες με τη βελούδινη φωνή της.

Η ομάδα της εκπομπής ετοιμάζεται να καταγράψει λεπτό προς λεπτό την καθημερινότητά της και να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της ζωής της, από φωτογραφικά ντοκουμέντα μέχρι και συνεντεύξεις ανθρώπων που τη γνώριζαν πριν πέσει σε κώμα, αλλά και μετά, όταν ξύπνησε και ήταν ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος…

Σ’ ένα ταξίδι στο χρόνο από τη στιγμή της γέννησής της μέχρι και σήμερα, οι «24 ΩΡΕΣ» θα φέρουν σε πρώτο πλάνο τα παιχνίδια που μπορεί να στείλει η ζωή, αλλά και τα θαύματα που επιφυλάσσει. Παρά το γεγονός ότι η Νεφέλη έχασε την ομιλία της και πολλά άλλα κομμάτια του εαυτού της, ως εκ θαύματος η μουσική που αγαπούσε από μικρό παιδί συνέχισε να είναι βαθιά ριζωμένη μέσα σε κάθε της κύτταρο.

Σήμερα χαμογελά, ονειρεύεται και κερδίζει το θαυμασμό και το χειροκρότημα της κυπριακής κοινωνίας, τόσο με το ταλέντο της όσο και με την ομορφιά της ψυχής της!

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, η ιστορία του ξεχωριστού αυτού κοριτσιού στάθηκε αφορμή και για τη δημιουργία του Παγκύπριου Συνδέσμου «Χάρισμα», που δίνει τη δυνατότητα σε χαρισματικά παιδιά με ειδικές ικανότητες να ξεδιπλώσουν τα ιδιαίτερα χαρίσματά τους και παράλληλα να εξωτερικεύσουν την ομορφιά του πολύχρωμου κόσμου που κρύβουν μέσα τους.

Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 21:15, στον ALPHA Κύπρου

«24 ΩΡΕΣ»: Κάθε Σάββατο στις 21:15, στον ALPHA Κύπρου