ΟΙ IL DIVO ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Tο πρώτο και κορυφαίο ίσως συγκρότημα όλων των εποχών στη κατηγορία της φωνητικής «ποπ όπερας» σε δύο μοναδικές παραστάσεις στο Δημοτικό Κηποθέατρο στη Λεμεσό τη Τετάρτη και Πέμπτη 17 και 18 Ιουλίου αντίστοιχα.

Μια απίστευτη μουσική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν  οι φίλοι της κλασσικής μουσικής και όχι μόνο σε όλη τη Κύπρο.

Οι IL DIVO που καταφθάνουν για πρώτη φορά στη Κύπρο έχουν συμπεριλάβει τις δύο και μόνο παραστάσεις τους στη Κύπρο, στη διεθνή περιοδεία τους με την επωνυμία TIMELESS.

Οι μουσικοί πρωτοπόροι, που μαγνητίζουν ανά το παγκόσμιο το κοινό με τις μελωδικές τους φωνές θεωρούνται οι πατέρες της κατηγορίας «ποπ όπερα»

Οι IL DIVO αποτελούν την απίστευτα επιτυχημένη ιστορία τεσσάρων ανθρώπων από διαφορετικές εθνικότητες και κοινωνικοοικονομικής υπόστασης με κοινό όραμα να αποδείξουν στο κόσμο ότι η μουσική μπορεί να υπερβεί κάθε σύνορο και περιορισμό.

Οι Urs Buhler (Ελβετός – Τενόρος), Sebastien Izambard (Γάλλος – Τενόρος), Carlos Marin (Ισπανός –  Βαρύτονος) και David Miller (Αμερικανός – Τενόρος), μαζί με τον μουσικό παραγωγό Simon Cowell, οραματιστή του σχήματος, ιδρύθηκαν το 2003 και από τότε χαρίζουν τη μουσική τους μαγεία συγκεντρώνοντας εκατομμύρια θαυμαστές ανά την υφήλιο.

Από το ξεκίνημα της καριέρας του το 2004 το συγκρότημα έχει πέραν των 30 εκατομμυρίων άλμπουμ σε πωλήσεις συγκεντρώνοντας 160 χρυσές και πλατινένιες διακρίσεις σε πάνω από 33 χώρες.

Τεράστιες επιτυχίες τους αποτελούν οι αποδόσεις σε κλασσική εκτέλεση των τραγουδιών Regresa a mi (Unbreak My Heart)’, ‘The Time Of Our Lives’, ‘Si voy a perderte (Don’t Wanna Lose You)’ and ‘I Believe In You (Je crois en toi).

Απόδειξη της τεράστιας επιτυχίας και αποδοχής του συγκροτήματος αποτελεί η συμπερίληψη του στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες το 2006 ως η πιο ευρέως και εμπορικά επιτυχημένη κλασσική μπάντα στον κόσμο.

Οι IL DIVO έχουν δώσει παραστάσεις για μερικές από τις ισχυρότερες προσωπικότητες στο πλανήτη συμπεριλαμβανομένου του Μπάρακ Ομπάμα και της βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ ενώ έχουν τραγουδήσει μαζί με μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής σκηνής όπως την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και Σελίν Ντιόν.

Ραντεβού λοιπόν στο μεγαλύτερο υπερθέαμα κλασσικής μουσικής στις 17 και 18 Ιουλίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού.

Μερικές από τις κορυφαίες επιτυχίες τους:

 

(Unbreak My Heart) https://www.youtube.com/watch?v=DJNzmNB48no

(The Time Of Our Lives) https://www.youtube.com/watch?v=4aOxDHqWyK0

(I Believe In You) https://www.youtube.com/watch?v=0qAHHSGVjFg

 

ΧΟΡΗΓΟΣ: ROYAL CROWN INSURANCE

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:  www.tickethour.com.cy  / ACS Couriers

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 77 77 70 40