Ο ΛΟΥΚΑΣ ΦΟΡΥΛΑΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Η Βασιλική Χατζηαδάμου υποδέχεται τον Ευρωβουλευτή Λουκά Φουρλά στη μουσική εκπομπή «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ» του ALPHA Κύπρου, αφού είναι πεπεισμένη ότι θα ερμηνεύσει μαζί της και 1 και 2 και 3 τραγούδια κυπριακής παράδοσης, λίγο πριν αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες…

Την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 21:15, καλωσορίζει τον Λουκά και πέντε προσωπικούς του φίλους στο Σατιρικό Θέατρο Λευκωσίας, για να αποκαλύψει την ανθρώπινη και χιουμοριστική πλευρά του δημοσιογράφου και πολιτικού που κέρδισε την ψήφο, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των Κυπρίων πολιτών.

Θα συμμετάσχει σε όλα παιχνίδια, χωρίς να διστάσει να αναφερθεί ακόμη και σε άγνωστες στιγμές της επαγγελματικής του πορείας, αλλά και της προσωπικής του ζωής. Κι αν έχετε απορία ποιοι θα τον συνοδεύσουν στο στούντιο, ένα όνομα αρκεί για να πάρετε μία πρώτη γεύση!

Η Κατερίνα Αγαπητού κάνει κυριολεκτικά έφοδο στο στούντιο, συμπαρασύροντας όλους τους παρευρισκόμενους με την ανεβασμένη διάθεσή της και τις αποστομωτικές ατάκες της. Μιλά από καρδιάς για τον Λουκά Φουρλά, δίνοντας την ευκαιρία και στους υπόλοιπους καλεσμένους να μιλήσουν για τη φιλία που τους δένει και τα συστατικά που τη διατηρούν ακέραια στο πέρασμα του χρόνου.

Πρόσωπα-έκπληξη, μηνύματα που θα αγγίξουν ευαίσθητες χορδές και απρόοπτα εντός τηλεοπτικού πλατό έρχονται σε μία «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ», που ετοιμάστηκε αποκλειστικά για τον Λουκά Φουρλά! Αν και το τρέιλερ της εκπομπής προϊδεάζει αρκετά τους τηλεθεατές, μέλη της παραγωγής αναφέρουν ότι οι μεγαλύτερες εκπλήξεις θα αποκαλυφθούν on air και μάλιστα θα είναι πολλές και ηχηρές…

Υπεύθυνος Ανάπτυξης Παραγωγής: Κλείτος Κλείτου. Σκηνοθεσία: Νάγια Αντωνίου.

«ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ»: Κυριακή 9 Ιουνίου στις 21:15, στον ALPHA Κύπρου.