ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

«Χρόνο με το χρόνο, η αγάπη μας μεγαλώνει» και γίνεται πιο δυνατή!

Μια ζεστή αγκαλιά που ξεκουράζει και γεμίζει με νότες χαράς και αισιοδοξίας τα απογεύματα των τηλεθεατών του ALPHA Κύπρου με περισσότερες δόσεις θετικότητας, αγάπης και ψυχαγωγίας.

Από σήμερα Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 15:15, η Χριστιάνα Αριστοτέλους επιστρέφει μαζί με την κεφάτη ομάδα της στο ολοκαίνουριο στούντιο της εκπομπής της, «ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ»!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους με την ομάδα της εκπομπής, αγγίζουν την επικαιρότητα με ιδιαίτερη ευαισθησία και ξεδιπλώνουν πτυχές που ενδιαφέρουν τον καθένα. Διαφορετική προσέγγιση, πάντα με καλή διάθεση και πάνω από όλα ανθρώπινη…

Και αυτή τη σεζόν, η Χριστιάνα ετοιμάζει εκπλήξεις! Οι καλεσμένοι έρχονται με αποκαλυπτικές ατάκες και οι θεματικές ενότητες γίνονται το επίκεντρο, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Φτιάξε καφέ και αφήστε το νήμα της απογευματινής ψυχαγωγίας να ξεδιπλωθεί από την Χριστιάνα Αριστοτέλους με τη συναρπαστικά υπέροχη ομάδα και θεματολογία της!

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, το αγαπημένο απογευματινό, ραντεβού επιστρέφει στον ALPHA Κύπρου με μία πλούσια θεματολογία από συνεντεύξεις, παιχνίδια, καλεσμένους, συζητήσεις και απρόβλεπτες καταστάσεις.

Challenge accepted λοιπόν, με πολλή αγάπη!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: «ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ» Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 15:15 στον ALPHA Κύπρου.