ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ: ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ

Μία απλή πράξη, μπορεί να φέρει το καλύτερο αύριο.

Αρκετοί Κύπριοι εθελοντές, προσπαθούν ακούραστα, σε καθημερινή βάση να ταϊζουν αρκετά αδέσποτα ζώα, σκύλους και γάτους.

 

Οι ψηλές θερμοκρασίες είναι μεγάλη ταλαιπωρία για τον κάθε ένα, πόσο μάλλον για τα αδέσποτα που δύσκολα βρίσκουν φαγητό και νερό.

 

Στην Κύπρο μας όμως, υπάρχουν αληθινοί άνθρωποι που μέσα από το παράδειγμα και τις πράξεις τους, δείχνουν και σε εμάς τον τρόπο για να βοηθήσουμε.

 

Αυτές τις μέρες γίνονται εκκλήσεις προς τον κόσμο για να συνεισφέρει ότι μπορεί σε τροφές για αδέσποτα (γατάκια και σκυλάκια) ώστε να βοηθήσουμε έμπρακτα τους εκατοντάδες εθελοντές.

 

Η Συντονίστρια της Ομάδας Δράσης του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών για τα ζώα κ. Ανθή Μουζούρη, σε δηλώσεις της τόνισε:

 

«Παρακαλούμε τον φιλόζωο κόσμο της Κύπρου να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια ώστε να στηρίξουμε όσους περισσότερους εθελοντές γίνεται και κατ’ επέκταση αυτές τις ψυχούλες που εκλιπαρούν για λίγο φαγητό». Και η πιο μικρή εισφορά σε τροφές έχει μεγάλη σημασία.

Ενημερώνουμε πως θα δοθεί προτεραιότητα στους εθελοντές που ανέλαβαν τα 25 σκυλιά μετά το κλείσιμο του ιδιωτικού χώρου κράτησης στον Κόρνο και σε εθελοντές που σιτίζουν αδέσποτα σε χώρους κοιμητηρίων, χωράφια κ.α. Ας μην ξεχνούμε ότι για να λεγόμαστε πολιτισμένος λαός πρέπει να τον δείχνουμε τον σεβασμό μας προς τα ζώα».

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΡΟΦΕΣ: 

Οι τροφές θα συλλέγονται στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, – Περικλέους 63, Στρόβολος γραφείο 102 μέχρι τις 17 Ιουλίου 2023.

Ώρες και μέρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 08:00 – 16:00