ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ

Δεν θα αρνηθούν ποτέ ένα μονόπετρο.

Μια πρόταση γάμου που συνοδεύεται με ένα μονόπετρο, εύκολα μπορεί να συγκινήσει την κάθε γυναίκα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουν όλες να ζήσουν όλα όσα ακολουθούν μετά την αποδοχή της. Το να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου με έναν άνθρωπο δεν μοιάζει δελεαστικό πάντα. Για κάποιους όμως, που ανήκουν στα παρακάτω τέσσερα ζώδια, είναι σκοπός ζωής.

 

Ταύρος

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου ψάχνουν τη βολή της και τι πιο βολικό από έναν γάμο; Λειτουργείς καλύτερα όταν βρίσκεσαι σε σχέσεις που νιώθουν ασφάλεια και αναζητάς τη σταθερότητα οπότε μοιάζει απόλυτα λογικό να έχεις ως σκοπό το γάμο. Παρόλο που είσαι αρκετά αυτόνομη, σου αρέσει και η ιδέα ότι έχεις έναν σύντροφο στον οποίο μπορείς να βασιστείς για να τρως φαγητό απ’ έξω και να κάνεις μαραθώνιο ταινιών για μια ζωή. Επίσης, ως ζώδιο της γης, είσαι πολύ αποφασιστική και η ιδέα της μακροχρόνιας δέσμευσης δεν σε τρομάζει. Οι Ταύροι θα πουν “δέχομαι” χωρίς δεύτερη σκέψη αν έχουν βρει το ιδανικό ταίρι.

 

Καρκίνος

Σε αυτό το ζώδιο ανήκουν οι λάτρεις της συνήθειας. Θέλεις συνεχώς επιβεβαίωση οπότε νιώθεις μεγάλη χαρά στην ιδέα ενός δαχτυλιδιού αρραβώνων στα δάχτυλά σoυ και ενός ανθρώπου που θα βρίσκεται διπλά σου στο κρεβάτι κάθε βράδυ. Αγαπάς χωρίς να είσαι συγκρατημένη και έχεις ανάγκη από την φροντίδα και την προσοχή που μπορεί να σου προσφέρει ένας αφοσιωμένος σύζυγος. Ως ζώδιο του νερού, βάζεις προτεραιότητα την οικογένεια οπότε το να βρεις ένα ταίρι που θα σε βοηθήσει να φτιάξουν αυτή την οικογένεια είναι μια συναρπαστική προοπτική. Οι Καρκίνοι ψάχνουν συντρόφους ζωής και έναν άνθρωπο που θα τους σταθεί στα καλά και τα κακά.

 

Ζυγός

Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, οι Ζυγοί θέλουν αυτό το διαμαντένιο δαχτυλίδι. Αλλά δεν είναι μόνο για το μονόπετρο και το λευκό φόρεμα. Έχεις κυβερνήτη σου την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα, κι αυτό σε κάνει απόλυτα ρομαντική. Σιχαίνεσαι να είσαι μόνη και λειτουργείς καλύτερα όταν έχεις αφοσιωμένο σύντροφο στο πλευρό σου. Αγαπάς να αγαπάς και αγαπάς για να αγαπηθείς. Επίσης, έχεις την τάση να είσαι ιδεαλίστρια οπότε όταν κάποιος γονατίσει μπροστά σου δεν θα κάτσεις να υπεραναλύσεις την απάντηση που θα δώσεις.

 

Σκορπιός

Είναι φανατικοί οπαδοί της ιδέας της αδελφής ψυχής. Από τη στιγμή που ο Σκορπιός βρίσκει αυτόν που του κάνει κλικ, ο γάμος είναι κάτι αναπόφευκτο -και οι σχέσεις του μοιάζουν σαν γάμος πολύ πριν φτάσουν εκεί. Είσαι έντονη και αντί να σε τρομάζει η ένταση της δέσμευσης του γάμου, την επικροτείς. Παθιασμένη και αγαπησιάρα, έχεις την τάση να πέφτεις στα πατώματα και αυτό το κατά τα άλλα ανεξάρτητο πλάσμα δεν θα ησυχάσει αν δεν εξασφαλίσει το δαχτυλίδι και τον γάμο. Δεν είναι ποτέ νωρίς για εσένα να πεις το “δέχομαι”.

Πηγή: marieclaire.gr