ΤΑ 3 ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΝΤΟΝΟ ΜΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΕΡΩΤΑ

Θα ζήσετε μαζί τους έναν έντονο αλλά μάλλον σύντομο έρωτα

Υπάρχουν μερικά ζώδια που είναι τόσο ενθουσιώδη και παρορμητικά που μπορεί να παντρευτούν την τύπισσα που γνώρισαν μια ξέφρενη νύχτα στο Las Vegas και την επόμενη ημέρα να ζητήσουν διαζύγιο. Δεν είμαστε εδώ για να τα κρίνουμε, αλλά μόνο για να τα κατονομάσουμε:

 

ΥΓ. Δε θα αναφερθούμε στα 4 ζώδια του παρορμητικού σταυρού όπως μπορεί να περιμένατε, δηλαδή Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω, αυτά τα ξέρετε ήδη.

 

Δίδυμος

Με βασικό κίνητρο την προσωπική του καλοπέραση χωρίς να αισθάνεται ίχνος τύψεων θα δείξει σούπερ ενθουσιασμένος -και θα είναι- μαζί σου το πρώτο τέταρτο της γνωριμίας σας και πριν καλά καλά καταφέρεις να ξαναβρείς την ανάσα σου μετά τον οργασμό του one night stand σας θα έχει εξαφανιστεί από το οπτικό σου πεδίο.

 

Λέων

Εδώ έχουμε την ιδιάζουσα περίπτωση που κάποιος ενθουσιάζεται μονίμως με τον εαυτό του και ταυτόχρονα ξενερώνει με τους υπόλοιπους. Ο Λέων έχει βρει πολλούς και διάφορους τρόπους να αυτοαποθεώνεται κάνοντας hi five to himself ενώ όλοι οι άλλοι είναι πραγματικά μόνο αιτίες απογοήτευσης και τίποτε περισσότερο.

 

Toξότης

Ο Τοξότης κάθε ημέρα ερωτεύεται και κάποιον άλλον, αφού έχει την υπερδύναμη να ενθουσιάζεται πιο εύκολα από κάθε άλλο ζώδιο αλλά ταυτόχρονα και να αλλάζει γνώμη εξίσου αστραπιαία. Μην εφησυχάζεσαι επειδή την Παρασκευή ένας Τοξότης σου έκανε πρόταση γάμου. Τη Δευτέρα το πρωί το πιο πιθανό είναι να σε έχει ξεπεράσει ήδη.

Πηγή: https://www.marieclaire.gr/