ΤΟ FLANNER ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

To flannel, παραδοσιακά είναι το ζεστό και απαλό ύφασμα από το οποίο συνήθως ράβονται τα φθινοπωρινά καρό πουκάμισα και άλλα ρούχα.

Και θα αναρωτιέστε ποια είναι αυτή η τάση στο χρώμα των μαλλιών με όνομα εμπνευσμένο από ένα τέτοιο ύφασμα.

 

Μπορεί το καλοκαίρι και η ζέστη να είναι ακόμα εδώ, πολλές όμως σταρ επιλέγουν να υιοθετήσουν ήδη το χρώμα που κανείς δεν περίμενε να εξελιχθεί σε hot trend για αυτό το φθινόπωρο.

 

To flannel hair είναι ένας συνδυασμός χάλκινου, πυρόξανθου και αποχρώσεων σε βαθύ κόκκινο του κρασιού. Ναι μιλάμε για μαλλιά κόκκινα και εντυπωσιακά όσο κανένα άλλο χρώμα.

 

Το χρώμα αυτό είναι ιδανικό για το φθινόπωρο και για όσες θέλουν κάτι διαφορετικό. Χρώμα πιο πλούσιο σε σχέση με τα ξανοίγματα του καλοκαιριού. Κολακεύει τις περισσότερες επιδερμίδες, χάρη στις πολλές παραλλαγές του.

 

Ο Hairstylist Steven Picciano συμφωνεί: «Κάθε χρόνο, οι πελάτισες περνούν από κύκλους χρωμάτων που αντικατοπτρίζουν την κάθε εποχή. Καθώς απομακρυνόμαστε από τις χρυσές καλοκαιρινές ανταύγειες, την θέση τους κλέβουν ο bohemian χαλκός και οι θερμοί τόνοι, που γίνονται το τέλειο συμπλήρωμα για το μαύρισμα που σιγά σιγά ξεθωριάζει και την φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα.

Πηγή: http://www.bovary.gr/