ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Τα γαλάζια νερά, οι εντυπωσιακοί βράχοι, οι σπηλιές μέσα στις οποίες μπορείς να βγάλεις μοναδικές φωτογραφίες, η άγρια φυσική ομορφιά, οι φοινικές, συνδυάζουν και ολοκληρώνουν το μοναδικό και υπέροχο σκηνικό. 

Είναι πολλά τα πλεονεκτήματα σε αυτή την παραλία που προορίζεται και για οικογένειες αλλά και παρέες.  Απομονωμένη, σε έναν κόλπο που ξεδιπλώνει μπροστά σου το κύμα με τους ασπρόβραχους που σε κάθε περίπτωση γεμίζουν το οπτικό μας πεδίο.

Μια πανέμορφη παραλία που βρίσκεται στo Palm Beach, Kalymnos στο Governor’s Beach. 

 

Οι εντυπωσιακοί άσπροι βράχοι που ορθώνονται περήφανοι κατά μήκος της παραλίας προσθέτουν μια αίσθηση μεγαλοπρέπειας και μυστήριο στο τοπίο. Αυτοί οι βράχοι κρύβουν μέσα τους σπηλιές, που αποτελούν πραγματικά φυσικά έργα τέχνης που αιχμαλωτίζουν την άγρια ομορφιά του τοπίου. Οι φοινικές που υψώνονται στη διαδρομή και φτάνουν μέχρι το σημείο με τις απλώστρες, προσθέτουν μια εξωτική πινελιά στο σκηνικό, συνδυάζοντας το μεσογειακό τοπίο με μια αίσθηση τροπικού παραδείσου. Ιδιαίτερα νωρίς το βράδυ, με τον φωτισμό, το φως από το φεγγάρι, τα πάντα στην περιοχή γίνονται ακόμη πιο όμορφα. 

Το σημαντικότερο: Οι τιμές δεν είναι απαγορευτικές, είναι ιδανική παραλία και για οικογένειες και για παρέες και δεν τις λείπει τίποτα. Υπάρχει το μπαράκι για μουσική, καθώς και η κουζίνα για σνακς.