ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΧΑΛΛΕΚΙΔΗΣ: ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ο γυμναστής Γιώργος Μαχαλλεκίδης, μοιράζεται μαζί μας στιγμές από το δικό του καλοκαίρι.

Πώς περνάς το καλοκαίρι σου;

Το καλοκαίρι μου ήταν πραγματικά υπέροχο, παρά το γεγονός ότι είχα κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις λόγω της ανακαίνισης του γυμναστηρίου μου. Παρ’ όλα αυτά, κατάφερα να περάσω ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου και να απολαύσω όμορφες στιγμές μαζί τους, γεγονός που με έκανε να χαλαρώσω και να γεμίσω τις μπαταρίες μου. 

Ποια θα έλεγες είναι η πιο ξεχωριστή στιγμή του καλοκαιριού μέχρι τώρα;

Η πιο σημαντική περίοδος που πέρασα το καλοκαίρι ήταν χωρίς αμφιβολία, ο χρόνος που μπόρεσα να αφιερώσω στην οικογένειά μου. Παράλληλα, εξίσου σημαντική στιγμή για μένα ήταν η ολοκλήρωση της ανακαίνισης του γυμναστηρίου μου. Το αποτέλεσμα με εντυπωσίασε και ήταν ακριβώς αυτό που επιθυμούσα. Το να βλέπω το χώρο να παίρνει την τελική του μορφή μου έδωσε μεγάλη ικανοποίηση και με γέμισε ενέργεια για το επόμενο βήμα.

 

Τι αναβάλλεις για Σεπτέμβριο; 

Λόγω του ιδιαίτερα φορτωμένου προγράμματός μου, δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να αναβάλω κάτι για τον Σεπτέμβριο. Προσπαθώ να τηρώ τις υποχρεώσεις μου εγκαίρως, ώστε να διατηρήσω την ισορροπία και την παραγωγικότητά μου.

 

Ποια είναι η αγαπημένη σου καλοκαιρινή συνήθεια; 

Η αγαπημένη μου καλοκαιρινή συνήθεια είναι σίγουρα οι όμορφες στιγμές που περνάω με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Αυτό τον λίγο χρόνο που έχω, επιδιώκω πάντα να τον αξιοποιώ ταξιδεύοντας και δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις με τους δικούς μου ανθρώπους.

 

Ποια είναι τα προϊόντα που δεν αποχωρίζεσαι; 

Οι κρέμες ενυδάτωσης που βοηθούν το δέρμα μου να παραμένει ενυδατωμένο και προστατευμένο. Επίσης, χρησιμοποιώ ηλεκτρολύτες για την αναπλήρωση των υγρών και των μετάλλων που χάνω μέσω της εφίδρωσης κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Η σωστή ενυδάτωση και αποκατάσταση είναι βασικές για τη διατήρηση της ενέργειας και της καλής φυσικής κατάστασης, κάτι που θεωρώ απαραίτητο τόσο για μένα όσο και για τους αθλούμενούς μου. 

 

SHOP ONLINE 

EYE CREAM FOR MEN