ΔΡ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ: Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΖΩΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Η αισθητική οδοντιατρική έχει τη δύναμη να αλλάζει ζωές προς το καλύτερο χαρίζοντας σε κόσμο που το χρειάζεται αυτοπεποίθηση και σιγουριά!

Ο Δρ. Ανδρέας Νικολαϊδης, μιλά στο Dolce για τις εξελίξεις της οδοντιατρικής που απασχολούν τον κάθε ένα μας, συνεχίζοντας ακούραστα να μοιράζει μέσα από τον επαγγελματισμό και τις γνώσεις του ακόμη μεγαλύτερα, αληθινά και αισιόδοξα χαμόγελα σε ανθρώπους που τον εμπιστεύονται καθημερινά.

Έχεις ενταχθεί δυναμικά στον κόσμο της αισθητικής οδοντιατρικής. Τι σε συναρπάζει περισσότερο σε αυτό τον τομέα;

Το μότο γενικά, από όταν ξεκίνησα την κλινική, είναι ότι προσπαθούμε να αναδείξουμε ταυτόχρονα τρεις σημαντικούς τομείς: την Επιστήμη, την Τεχνολογία και την Τέχνη. Έχουμε την επιστήμη στο ιατρικό κομμάτι, την τεχνολογία που είναι ένας τομέας που με συναρπάζει και εντός και εκτός δουλειάς και επίσης το κομμάτι Τέχνη γιατί όπως και σε άλλους κλάδους, έτσι και στην οδοντιατρική, έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που το αισθητικό κομμάτι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Και συνοψίζοντας, αυτό που με ιντριγκάρει και με συναρπάζει, είναι να μπορώ να εντάσσω αυτούς τους τρεις σημαντικούς τομείς και στο αποτέλεσμα της δουλειάς μου.

Καθημερινά υποδέχεσαι κόσμο χαρίζοντας τους και όμορφα χαμόγελα και αισιοδοξία. Πώς αισθάνονται όταν βλέπουν για πρώτη φορά το αποτέλεσμα;

Αυτοσκοπός δεν είναι να πείσεις κάποιον να το κάνει, αλλά να το πιστέψει από μόνος του. Στο ιατρείο θέλουμε να τους χαρίζουμε μια μοναδική, διαφορετική εμπειρία. Από την είσοδο τους στην κλινική, το προσωπικό, την αντιμετώπιση αλλά και το αποτέλεσμα. Αρκετοί, πριν μας επισκεφτούν έχουν ψάξει και έχουν δει αποτελέσματα και μέσα στο προφίλ μου. Καθημερινά εξετάζουμε κόσμο στο ιατρείο. Πολλοί μου λένε, δεν έχω ούτε και μια φωτογραφία που να γελώ και από σήμερα, δεν θα σταματήσω να χαμογελώ! Περιπτώσεις που στο τέλος της μέρας, μου δείχνουν ότι βρίσκομαι στο σωστό σημείο. Άνθρωποι οι οποίοι συγκινούνται βλέποντας το αποτέλεσμα. Μας αποχαιρετούν με αισιοδοξία, αληθινό χαμόγελο και ευτυχία η οποία φαίνεται στο πρόσωπο τους.

Αυτή είναι και η δική σου επιβράβευση;

Χωρίς δεύτερη σκέψη, θα απαντήσω πως ναι. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να γνωρίζεις και να βλέπεις ότι βοήθησες τον άνθρωπο που σε εμπιστεύτηκε. Στην οδοντιατρική, ολοκληρώνουμε κάτι, που ουσιαστηκά, θα βρίσκεται στο πρόσωπο του για όλη του τη ζωή.

Ποια περιστατικά συγκινούν και εσένα τον ίδιο;

Οι ασθενείς που δεν έχουν καθόλου ελπίδα. Που θεωρούν ότι αυτή θα είναι και η τελευταία τους προσπάθεια. Αντιμετωπίζουμε όλα τα περιστατικά με τον ίδιο ενθουσιασμό και την απαραίτητη προσοχή και επαγγελματισμό.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη του Δρ. Ανδρέα Νικολαϊδη στο ΔΩΡΕΑΝ Digital Magazine μας κάνοντας κλικ ΕΔΩ