Η ΚΥΠΡΙΑ MAKE UP ARTIST ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ

Η Αναστασία Βανέλλη, μοιάζει να βγήκε από τις σελίδες παραμυθιού για να μας μοιράσει λίγη από τη νεραϊδένια της χρυσόσκονη.

Σαν σύγχρονη νεράιδα ομορφιάς, μεταμορφώνει κάθε πρόσωπο σε κάτι μαγικό και απόλυτα ονειρεμένο. Με δημιουργικές πινελιές και εκπληκτικές χρωματικές συνθέσεις, η τέχνη της δεν περιορίζεται μόνο στην ομορφιά της καθημερινότητας. Κάθε look που δημιουργεί αναδεικνύει μια ιστορία, σαν να βγαίνει από τις σελίδες ενός παραμυθιού. Μπορεί κανείς να το αντιληφθεί και από το μακιγιάζ που κάνει στο πρόσωπο της και μοιράζεται μαζί μας στα social media της.

Τα χρώματα και οι υφές που χρησιμοποιεί είναι προσεκτικά επιλεγμένα για να δημιουργούν εντυπωσιακές εικόνες, με λεπτομέρειες που θυμίζουν χαρακτήρες από φανταστικούς κόσμους. Τα looks της περιλαμβάνουν συχνά απαλά παστέλ χρώματα, φωτεινά ματ τελειώματα, ή και μεταλλικές λάμψεις που απογειώνουν το αισθητικό αποτέλεσμα.

Η δουλειά της έχει μια μοναδική ταυτότητα, η οποία στέκεται ανάμεσα στο ρεαλιστικό και το ονειρικό, μεταφέροντας μας σε κόσμους όπου η ομορφιά δεν έχει όρια. Η παραμυθένια της προσέγγιση στο μακιγιάζ την έχει καταστήσει ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό της, που την ακολουθεί πιστά για να δει τις νέες δημιουργίες της, οι οποίες ενσαρκώνουν κάθε φορά μια νέα παραμυθένια διάσταση της ομορφιάς.

Η μαγεία της Κύπριας make-up artist δεν έγκειται μόνο στην τεχνική της, αλλά και στην ικανότητά της να φέρνει στην επιφάνεια την πιο ονειρική και φωτεινή πλευρά του καθενός, κάνοντάς τον να νιώθει σαν τον πρωταγωνιστή του δικού του παραμυθιού.