Η MAREL ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΑΠΟ ΚΕΡΙ

Η αγάπη της για το χώρο των κεριών, την οδήγησε στο να δημιουργήσει το δικό της brand.

Η Marel, φτιάχνει ευφάνταστα κεριά, φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη. Το ταλέντο της, φαίνεται σε κάθε μία από τις δημιουργίες της. Κάθε κερί, είναι και ένα έργο Τέχνης με χρώματα, σχήματα και αρώματα που εντυπωσιάζουν.

Χρειάζεται χρόνος, υπομονή και επιμονή, για το τελικό αποτέλεσμα το οποίο πετυχαίνει σε κάθε νέα της δημιουργία.  Το brand της, μέρα με τη μέρα όλο και μεγαλώνει, με παραγγελίες που δέχεται από όλη την Κύπρο για βαφτίσεις αλλά και γάμους.

Ξεχωρίζουν πολλά από τα κεριά της με αγαπημένες μυρωδιές όπως βανίλια, μαύρη ζάχαρη, σταφύλι, ενώ ανάλογα με την κάθε εποχή και την κάθε ανάγκη, φτιάχνει νέες προτάσεις.

Αρκετά εντυπωσιακά, τα κεριά μέσα σε καρύδα. Δεν μπορούμε όμως, να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας για τα καλοσχηματισμένα, κέρινα μπουκέτα. Μέσα σε όμορφα πακέτα, με πολύχρωμα λουλούδια, έμφαση στην τελειότητα, ολοκληρώνει μοναδικά κάθε μπουκέτο. Σκεφτείτε πόση λεπτομέρεια και πόση προσοχή χρειάζεται για το τελικό αποτέλεσμα. Πέραν όμως από κεριά, δημιουργεί αρώματα για αυτοκίνητα, diffusers, άρωμα για χώρους και υφάσματα.

Εάν σκέφτεστε για τι δώρο να επιλέξετε για τις αγαπημένες σας, τώρα έχετε και αυτή την υπέροχη επιλογή.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως κάθε κερί, είναι φτιαγμένο με συστατικά φιλικά προς το περιβάλλον όπως 100% φυτικό κερί σόγιας, βαμβακερό φυτίλι.