ΚΕΡΑΤΙΝΗ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η καθημερινή φροντίδα των μαλλιών μας μπορεί να γίνει μια απαιτητική διαδικασία, ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζουμε φθορά από τη θερμότητα, το styling ή τις περιβαλλοντικές συνθήκες.

 Αν αναζητάτε μια λύση για να χαρίσετε στα μαλλιά σας τη λάμψη και τη ζωντάνια που τους αξίζουν, η θεραπεία κερατίνης είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!

Όλο και περισσότερες γυναίκες, αφήνονται στα χέρια των ειδικών για θεραπεία κερατίνης. Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο, ενώ σας βγάζει από τον κόπο να αφιερώνετε έξτρα χρόνο για περιποίηση των μαλλιών, αφού με την κερατίνη είναι όμορφα, λαμπερά, υγιή.

Οργανώσαμε ένα ραντεβού και πήγαμε στο Christiana’s Hair Salon. Η hair stylist μας υποδέχτηκε με χαμόγελο, συζητήσαμε τα θέλω μας και αφού είδε τις ανάγκες των μαλλιών μας, μοιράστηκε μαζί μας πολύτιμες συμβουλές και ξεκίνησε τη θεραπεία κερατίνης.

 

Παρόλο που χρειάζεται αρκετός χρόνος για τη συγκεκριμένη θεραπεία, ανάλογα και με το μήκος των μαλλιών της κάθε κοπέλας, η ώρα πέρασε και ούτε που το καταλάβαμε. Και όσον αφορά το αποτέλεσμα, μείναμε απόλυτα ευχαριστημένες!

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ: 96576725