ΚΡΑΣΙ 46 TETRALOGIE: ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΣ

Το Tetralogie του φετινού καλοκαιριού! 

Κρασί, αλμύρα, καλή παρέα!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες κάτι για πρώτη φορά;

Η καλοκαιρινή διάθεση, επιβάλλει να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή. Και επειδή, τα πάντα επιτρέπονται, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, χρειάζεται από εμάς να δηλώνουμε “παρών” σε νέες εμπειρίες, γεύσεις, στιγμές. Κι όταν λέμε ωραίες στιγμές, εννοούμε και το απόλυτο… “τσούγκρισμα” των ποτηριών μας απολαμβάνοντας το κρασί Tetralogie από 46 by Tsalapatis!

Γι αυτό πες ΝΑΙ στο να αφήσεις για λίγο στην άκρη ό,τι σε απασχολεί και αφιέρωσε στιγμές σε σένα, στα αγαπημένα σου πρόσωπα, σε όλα όσα παραμελούσες για αργότερα! 

Στο κάτω – κάτω, είναι το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σου και δικαιούσε να ξεκλέψεις μερικές μερες για να το ζήσεις όπως σου αξίζει! Πήγαινε στην παραλία, προσκάλεσε φίλους στο σπίτι, βγες στην αυλή! Και συνόδευσε κάθε τι ωραίο με το κράσι Tetralogie. Ένα κρασί, το οποίο γαργαλάει τον ουρανίσκο μας και αποτελεί μια μοναδική εμπειρία γεύσεων και αισθήσεων. Το ωραιότερο; Αισθησιακό, απολαυστικό, μια γαστρονομική εμπειρία γεμάτη από αρώματα και νότες που γαργαλούν τον ουρανίσκο μας. Από τη στιγμή που θα το μυρίσετε και θα το γευτείτε, θα σας θυμίζει πάντα τις πιο όμορφες σας στιγμές.

Θα το βρείτε σε συγκεκριμένες κάβες σε όλη την Κύπρο. 

Καλό μας καλοκαίρι και καλά…κρασιά!