ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ 46, ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Μια ξεχωριστή απόλαυση, μια εμπειρία γεύσεων που μας ταξιδεύει στα πιο υπέροχα μέρη!  

Κάθε σημαντική στιγμή, την σφραγίζουμε με την οικογένεια και τους φίλους μας, με ένα μπουκάλι κρασί. Γιατί έχει την ιδιότητα, να ξυπνά όλες τις αισθήσεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που λένε πως το κρασί, το απολαμβάνουμε με όλες μας τις αισθήσεις: Την όσφρηση, την όραση, την υφή, τη γεύση, την ακοή – την ώρα που με μεγάλα χαμόγελα “τσουγκρίζουμε” τα ποτήρια μας.

 

Είτε είσαι λάτρης του λευκού κρασιού, είτε του κόκκινου, του ροζέ, του γλυκού ή ξηρού, αξίζει και με το παραπάνω, να το απολαύσεις στην υγεία σου και των αγαπημένων σου ανθρώπων.

Ανάμεσα στα πολυάριθμα οινοποιεία και τις ποικιλίες που μπορεί να ανακαλύψει κανείς, ξεχωρίζει μια σειρά που κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές μας μέσα από την πρώτη γουλιά: τα Κρασιά 46. Συνδέουν το πάθος και την τέχνη της οινοποιίας με την παράδοση και την καινοτομία. Κάθε κρασί της σειράς φέρει την υπογραφή μιας μοναδικής εμπειρίας, προσεκτικά επιλεγμένο από αμπελώνες που βρίσκονται σε τοποθεσίες που ευνοούν την καλύτερη ανάπτυξη των σταφυλιών.

 

Για κάθε απαιτητικό ουρανίσκο, για κάθε περίσταση, τα κρασιά 46, γράφουν μαζί μας τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις χαρίζοντας μας ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία καινοτομίας και απόλαυσης. Cheers λοιπόν, στις καλύτερες στιγμές μας!