ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ, ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ! LIVING LA DOLCE VITA

Καμιά φορά μας χάνουμε κι εμείς οι ίδιοι.  Μέσα στις υποχρεώσεις μας, στα «πρέπει» και στα μη.

Από τη Μαρίνα Αβραάμ 

Οι εμπειρίες και οι αποφάσεις μας, καθορίζουν το ποιοι είμαστε στο τέλος της μέρας. Συνεπώς, μην αρκείσαι σε τίποτα λιγότερο, απ όσα σε κάνουν να αισθάνεσαι ο εαυτός σου.

 

Επέλεξε προσεχτικά τον κύκλο ανθρώπων τους οποίους θεωρείς πως αξίζει να εμπιστεύεσαι και διάλεξε αυτά τα μικρά και μεγάλα, που κάνουν τη δική σου μέρα πολύ πιο δημιουργική και όμορφη!

 

Τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε όλο και περισσότερα vegan προϊόντα να γράφουν τη δική τους πετυχημένη πορεία. 

Στηρίζουμε vegan σειρές και είναι μεγάλη μας χαρά να έχουμε απεριόριστες προτάσεις και επιλογές στο Dolce. Όπως για παράδειγμα, το hair Brand Invisibobble που αξίζει και με το παραπάνω την προσοχή σας.

 

Και ποιος είπε βεβαίως, ότι μέσα από το χώρο μας, δεν μπορεί ο κάθε ένας από εμάς, να ταξιδεύει σε αγαπημένους προορισμούς; Άλλωστε, τα αρώματα, είναι αυτά που πάντα ξυπνούν και φέρνουν στις μνήμες μας, τις πιο ξεχωριστές μας στιγμές μας. Η νέα σειρά Soy Candles από την Hiskin, μας ταξιδεύει σε Παρίσι, Σαντορίνι, Μαγιόρκα, Bali, Μαρόκο με τις μοναδικές νότες της ταξιδιάρικης σειράς του σε κεριά!

Την ίδια στιγμή, ανεβάζουμε την αυτοπεποίθηση μας, με τα essentials του μακιγιάζ μας. Πούδρα που καλύπτει ατέλειες και δείχνει το πρόσωπο ξεκούραστο και φωτεινό, αλλά και λάμψη με τα αξεπέραστα F****** High Shine που μπορείτε να διαλέξετε και εσείς τις πιο αγαπημένες σας αποχρώσεις! Και εάν αγαπάτε να έχετε πάντα απαλό και μεταξένιο δέρμα, τότε ρίξτε μια ματιά στα best sellers μας! Την κρέμα σώματος Icon Pearl που μυρίζει εκπληκτικά πούδρα

Και κάπως έτσι, κλείνω αυτό το κείμενο με μια μικρή χαρά, ότι κάπως κι εμείς, μέσα από το www.dolce.com.cy φτιάχνουμε με το δικό μας τρόπο, τις μέρες και τις νύχτες σας.