ΝΙΚΟΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ, ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Βουτιές, χαλάρωση, αποδράσεις ανεπανάληπτες! Το καλοκαίρι της Νικόλ Δημητρίου, έχει τα glamorous vibes που αγαπάμε!

Η ίδια, μίλησε στο DOΛΣΕ αποκαλύπτοντας όλα όσα αφορούν τις διακοπές της καθώς και το πόσο σημαντικό είναι να απολαμβάνουμε το τώρα!

 

Πως περνάς το καλοκαίρι σου;

Χαλαρά και μοναδικά, Δόξα το Θεό. Καλοκαίρι για μένα, σημαίνει ελληνικά νησιά. Κάνω μικρές αποδράσεις – όσο μου επιτρέπεται- ήλιος, κρυστάλλινα νερά, γραφικά σοκάκια, ελληνικό φαγητό στο οποίο δεν μπορώ να αντισταθώ! Μόνο Ελλάδα με την καλύτερη καλοκαιρινή διάθεση.

Ποια θα έλεγες ότι είναι η πιο ξεχωριστή στιγμή του καλοκαιριού σου μέχρι τώρα;

Έχω πολλές ξεχωριστές στιγμές μέχρι τώρα, γιατί έμαθα να απολαμβάνω την κάθε στιγμή της ζωής μου, όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. Μια αξέχαστη στιγμή, από ένα ελληνικό νησί, να είναι βράδυ με την μπαλκονόπορτα ανοιχτή, να κοιμάμαι με τον μαγευτικό ήχο της θάλασσας.

Τι αναβάλλεις για Σεπτέμβριο;

Τίποτα!

Εδώ και κάποια χρόνια, έμαθα να μην αναβάλλω απολύτως τίποτα για το αύριο. Μένω στο τώρα, γιατί μόνο αυτό έχουμε.

Ποια είναι η αγαπημένη σου καλοκαιρινή συνήθεια;

Βγαίνω για περπάτημα. Μου φτιάχνει τη διάθεση που η μέρα διαρκεί ως αργά. Αν όχι στη θάλασσα, θα περπατήσω ακόμη και στο πάρκο της γειτονιάς.

Ποια είναι τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά προϊόντα που δεν αποχωρίζεσαι;

Αντηλιακή κρέμα προσώπου Lancaster Sun Sport Invisible Face Gel,  Vaseline Aloe Soothe Spray, Αντηλιακή Κρέμα Μαλλιών Kerastase Soleil Crème Sublime, Kerastase Nutritive Night Serum και το πιο αγαπημένο μου, Tom Ford Soleil Blanc Shimmering Body Oil.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

 

O TO ROCKET COLLAGEN SERUM MIST 

The Skin’s Game Changer

SHOP IT HERE