Με εκλεκτούς προσκεκλημένους socialite, food και lifestyle bloggers, το εστιατόριο La Caleta στον 10ο όροφο του The Icon στη Λεμεσό, παρουσίασε το νέο του μενού, σε ένα εκπληκτικά οργανωμένο event όπου μεταξύ άλλων, τις εντυπώσεις κέρδισε και η μοναδική μαεστρία του σεφ Ανδρέα Γιαγκουλλά.
Από τα δελεαστικά ορεκτικά, μέχρι τα μεγαλοπρεπή κυρίως και τα ευφάνταστα επιδόρπια, το μενού ήταν μια απτή απόδειξη της μαγειρικής ιδιοφυΐας του σεφ. Το κάθε πιάτο σχεδιάστηκε για να ταξιδέψει γευστικά τους καλεσμένους και να αναβαθμίσει την έννοια του fine dining στη Λεμεσό.
Η ψαγμένη αισθητική και η ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα δημιούργησαν έναν μαγικό συνδυασμό, ενώ η αφοσιωμένη ομάδα του La Caleta, έκανε κάθε επισκέπτη να νιώσει μοναδικός. Και βεβαίως, ο κάθε προσκεκλημένος απόλαυσε το καλό κρασί, το εξαίρετο φαγητό και τη μοναδική ατμόσφαιρα με την αξεπέραστη θέα που μόνο το La Caleta μπορεί να προσφέρει.