ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΗ: ΜΥΣΤΙΚΑ STYLING ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΣ

Η ενδυματολόγος του Dolce Μαριάννα Χατζημηνά, είναι η γυναίκα που ντύνει κάθε προσωπικότητα που φωτογραφίζουμε στο Dolce. Την ίδια στιγμή, είναι το πρόσωπο που εμπιστεύονται συχνά, αγαπημένες Κύπριες παρουσιάστριες πριν εμφανιστούν σε ένα σημαντικό event. 

Επειδή λατρεύουμε να μοιραζόμαστε μαζί σας πολύτιμα τιπς που κάνουν την καθημερινότητα μας πιο απλή, πιο όμορφη, την ρωτήσαμε να μοιραστεί μαζί μας μυστικά styling, για να δείχνουμε πιο αδύνατες! 

ΦΑΡΔΙΑ ΡΟΥΧΑ

Σίγουρα, όταν νιώθουμε άβολα με το σώμα μας, φοράμε φαρδιά ρούχα για να κρύβουμε τα κιλά μας. Αυτό όμως δεν είναι και ότι καλύτερο. ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ ΤΑ!!! Αν για παράδειγμα αισθάνεσαι ότι το δυνατό σου σημείο είναι η μέση σου, αγκάλιασε την με μια ζώνη δίνοντας της τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΚΡΥΨΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΙΑ, ΤΟΝΙΣΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ! 

Παίξε με διαφορετικά επίπεδα, όγκους και μήκη, τονίζοντας τα δυνατά και «κρύβοντας» τα αδύνατα σου σημεία.

 

ΚΑΘΕΤΕΣ ΡΙΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ

Αυτό και αν είναι ένα στιλιστικό τιπ που αξίζει να γνωρίζουμε! Αν αγαπάτε τα prints, επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς. Και να θυμάστε: Οι κάθετες ρίγες μακραίνουν τη σιλουέτα ενώ οι οριζόντιες προσθέτουν όγκο. Σημαντικό είναι επίσης να έχετε στα υπόψην πως τα έντονα μοτίβα μαγνητίζουν τα βλέμματα και τραβούν την προσοχή στο σημείο που θέλουμε.

 

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ! 

Διώξε το μαύρο: Ή καλύτερα περιόρισε το μόνο στις περιοχές που δεν θέλεις να έχουν τον πρώτο λόγο στην εμφάνιση σου. Κατά τα άλλα βάλε χρώμα στη ζωή σου!