ΡΑΙ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ: ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑ!!!

Ο Ράι Χριστοφόρου, απάντησε στις ερωτήσεις μας για όλα όσα αφορούν το δικό του καλοκαίρι, αποκαλύπτοντας αποκλειστικά στο DOΛΣΕ τη νέα, επιχειρηματική συνεργασία του! 

Βουτιές, εξόδοι, συναντήσεις με φίλους, αποδράσεις! Ο Κύπριος socialite Ράι Χριστοφόρου, απάντησε στις 5 ερωτήσεις του Dolce, για όλα όσα αφορούν το δικό του καλοκαίρι! 

Πως περνάς το καλοκαίρι σου; 

Γενικά είμαι καλοκαιρινός τύπος.  Λατρεύω να βρίσκομαι στη θάλασσα και στον ήλιο, όταν βεβαίως βρίσκω χρόνο. Τώρα θα μου πεις “ο ήλιος κάνει κακό” όπως μου σχολιάζουν όλοι, βάζε αντιηλιακή κτλ, όμως εγώ δεν πτοούμαι. Άλλωστε αυτό φαίνεται και από το χρώμα που έχω εδώ και μήνες τώρα.  Ενυδάτωση χρειάζεται να κάνουμε στον οργανισμό και το σώμα μας. 

Ποια θα έλεγες ότι είναι η πιο ξεχωριστή στιγμή του καλοκαιριού σου μέχρι τώρα;

Απολαμβάνω κάθε στιγμή και κάθε τι που κάνω, γιατί είμαι της άποψης πως κάθε στιγμή είναι ξεχωριστή, ανάλογα με το που και με ποιους είσαι αλλά ακόμη κι αν είσαι μόνος σου. Θέλω να πιστεύω ότι θα έρθουν αρκετές ξεχωριστές στιγμές, γιατί άλλωστε αυτά είναι που μένουν και θυμόμαστε. 
Τι αναβάλλεις για Σεπτέμβριο;
Φτάνουμε προς το τέλος του καλοκαιριού. Τώρα πως να το πω… Αναβάλλω, αναμένω, προετοιμάζω-προετοιμάζουμε μια συνεργασία με Andrea Trisveis Architects. Θα ανοίξουμε γραφείο στη Λεμεσό, ετοιμαστείτε για κάτι διαφορετικό. Για αυτό το θέμα, θα τα πούμε ξανά πολύ σύντομα! 
Ποια είναι η αγαπημένη σου καλοκαιρινή συνήθεια; 
Πολλές καλοκαιρινές συνήθειες! Wet look στα μαλλιά, out of bed look για την ακρίβεια το οποίο είναι εύκολο, καθημερινό. Μαύρισμα όσο δεν πάει και όσες φορές και να κάνω μπάνιο την ημέρα, μετά after sun σε όλο το σώμα για διατήρηση του μαυρίσματος και ενυδάτωση. Αγαπημένα flipflops και σανδάλια όλη μέρα και μαγιό! 
Ποια είναι τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά προϊόντα που δεν αποχωρίζεσαι; 
 Δεν θα αποχωριστώ ποτέ γυαλιά ηλίου, Panama hats beach bags, beach towels , λινά πουκάμισα για θάλασσα, αντηλιακό μέγιστη προστασία 6spf 🫠 και after sun.