ΡΑΦΑΕΛΑ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ: Η ΚΥΠΡΙΑ INFLUENCER ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Κοιτάζοντας το timeline της Κύπριας αρχιτέκτονα Ραφαέλας Νεοκλέους, παίρνεις λίγη από τη λάμψη της μέσα από τον τρόπο ζωής της, τα θέλω και τις προτιμήσεις της στον ξεχωριστό, υπέροχο κόσμο της. 

Θα μπορούσε εύκολα να είναι μια αναγνωρισμένη influencer και στο εξωτερικό, να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις γνωστών οίκων μόδας, να εμπνέει όχι μόνο σε Κύπρο και Ελλάδα, αλλά και σε μητροπόλεις της μόδας, όπως η Ρώμη που κατατάσσεται σε αγαπημένη της πόλη, η Νέα Υόρκη, το Παρίσι. 

Χαζεύοντας το timeline της στο instagram, θα αντιληφθείς με πόσο εκλεπτυσμό, παρουσιάζει το κάθε τι, είτε πρόκειται για μια γαστρονομική στιγμή, για ένα event, μια έξοδο της. 

Ο συνδυασμός επαγγελματικού και προσωπικού περιεχομένου δίνει μια αυθεντική διάσταση στη δυναμική παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας τους ακόλουθούς της να θέλουν να πάρουν λίγη από την αίγλη της, αφού εμπνέει μέσα από την καθημερινότητα της. Δημιουργικότητα, καλαισθησία, γίνονται ένα, δείχνοντας μας πόσο πολύτιμες είναι οι στιγμές μας με όλα όσα μπορούμε να καταπιαστούμε. Πάντοτε, μέσα από τη δική της οπτική.