ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΡΥΝΗ ΣΟΛΩΝΟΣ: ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ RETREAT ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ

Η Φρύνη Σόλωνος μας δείχνει τον δρόμο για να ανακαλύψουμε τη φωτιά που κρύβουμε μέσα μας.

Με ένα διήμερο retreat στο Columbia Beach Resort, γεμάτο με δραστηριότητες που ενισχύουν την αυτογνωσία, τη σωματική και πνευματική ενδυνάμωση, το ταξίδι αυτό υπόσχεται να αναζωπυρώσει το πάθος και την ενέργειά μας.

 

Find your Fire. Μοιραστείτε λίγα λόγια μαζί μας για το διήμερο σεμινάριο που έχετε ετοιμάσει.  

Η Fiery Success ανακοινώνει με υπερηφάνεια την έναρξη του πρώτου της συνεδρίου ευεξίας, FIND YOUR FIRE: THE RETREAT, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 12 & 13 Οκτωβρίου στο Columbia Beach Resort στο Πισσούρι. Έχουμε σχεδιάσει και οργανώσει ένα διήμερο γεμάτο αξία, το οποίο θα περιλαμβάνει ό,τι μπορείτε να φανταστείτε και ακόμα περισσότερα! Από εργαστήρια, προπονήσεις και συνεδρίες καθοδήγησης, μέχρι δραστηριότητες αναψυχής, μαγειρική, γευσιγνωσία κρασιού και εκλεκτό φαγητό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Επειδή ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην ευαισθητοποίηση για τον Καρκίνο του Μαστού, θα στηρίξουμε τον σκοπό αυτό και θα συμπεριλάβουμε ειδικές δραστηριότητες για την προώθησή του. Συγκεκριμένα, έχουμε σχεδιάσει ένα συλλεκτικό T-Shirt και μέρος των καθαρών εσόδων θα δοθούν για στήριξη ασθενών και των οικογενειών τους.

Σε ποιους απευθύνεται το Find Your Fire: The Retreat;

  • Ηγέτες επιχειρήσεων που θέλουν να ενισχύσουν την ικανότητά τους να προσαρμόζονται στις αλλαγές και να αποδίδουν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.
  • Λήπτες αποφάσεων που θέλουν να ενδυναμώσουν τον εαυτό τους για να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις.
  • Διευθυντές και υπαλλήλους Ανθρώπινου Δυναμικού που θέλουν να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν την ενσυναίσθηση ως εργαλείο για τη βελτίωση της ηγεσίας.
  • Ομάδες που θέλουν να χτίσουν εμπιστοσύνη και συνεργασία μεταξύ των μελών τους.
  • Άτομα που θέλουν να βρουν το κίνητρό τους.
  • Επιχειρηματίες που θέλουν μια νέα οπτική για το επιχειρείν.
  • Άτομα που έχουν μια ιστορία να πουν – που θέλουν να μοιραστούν παραδείγματα και εμπειρίες που μπορούν να ωφελήσουν άλλα άτομα.
  • Και τελευταίο, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, άτομα που φοβούνται την αποτυχία, που έχουν κρυφτεί στις σκιές για να αποφύγουν τα λάθη και θέλουν να ανακαλύψουν ξανά τον χαμένο τους σκοπό στη ζωή.

Τι να περιμένει να κερδίσει κάποιος μέσα από το σεμινάριο;

Θα ζήσετε τη χαρά της ανακάλυψης της εσωτερικής σας δύναμης, της πίστης στις ικανότητές σας, της μάχης με τους δαίμονές σας και της επιτυχούς άφιξης στην άλλη πλευρά – εκεί όπου σας περιμένει ένας λαμπερός, νέος εαυτός· δυνατός, γεμάτος αυτοπεποίθηση και με φωτιά μέσα του! Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε!

Ποιοι είναι οι κύριοι στόχοι;

Ο κυριότερος: Να βρει ο καθένας από εμάς τη φωτιά του!

Ζούμε σε μια εποχή που δεν παραβλέπει τα λάθη. Μια εποχή που εισάγει νέες αλλαγές, πριν καν προλάβουμε να προσαρμοστούμε στις προηγούμενες συνθήκες. Μια εποχή που μας θέλει στο τιμόνι της πορείας της ζωής μας, χωρίς όμως να μας εξοπλίζει πάντα με μια λειτουργική πυξίδα και σωστή καθοδήγηση.

Μέσα από τα εργαστήρια, τις συνεδρίες καθοδήγησης και τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, θα σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τη μαγεία που κρύβεται μέσα σας και να εντοπίσετε τα στοιχεία που μας επιτρέπουν όλους να διατηρούμε αμείωτο τον ενθουσιασμό μας, ανεξάρτητα από την έκβαση των γεγονότων.

Θα μάθουμε ότι ο καθένας μας διαθέτει μια εσωτερική πυξίδα που μπορεί να μας οδηγήσει στην αυτοπραγμάτωση και την επιτυχία, παρά τις αντιξοότητες.

Γιατί, τελικά, δεν υπάρχει επιτυχία χωρίς αποτυχία και το αντιλαμβανόμαστε ξεκινώντας με την παραδοχή ότι… «Ο μόνος τρόπος να μην αποτύχεις, είναι να μην κάνεις τίποτα».

Θα κάνουμε ένα βήμα έξω από τη ζώνη της άνεσής μας, θα εξοικειωθούμε με την αποτυχία, θα την αγκαλιάσουμε και θα μάθουμε να τη χρησιμοποιούμε ως πολύτιμο εργαλείο για την επίτευξη της επιτυχίας!

 

“All you need is the plan, the road map, and the courage to press ON to your destination.”                                                                                                                                                                                             Earl Nightingale

 

Ποιες θα είναι οι κύριες θεματικές;

Workshops: 1. Find your Fire, 2. Stepping out of your Comfort Zone, 3. What’s your poison? (Mentoring Session).

Activities: 1. CrossFit Workout, Ζωγραφική, Reflexology: How to naturally combat headaches, Wine Tasting, Yoga, Latin Dance Lesson, Sushi Demo.

 

Τι κάνει αυτό το σεμινάριο να ξεχωρίζει;

Η φιλοσοφία μας να καταρρίπτουμε τα εμπόδια έτσι ώστε τα άτομα που μας εμπιστεύονται να μπορούν να επικεντρωθούν σε αυτό που έχει σημασία – να δουλεύουν μαζί για να κάνουν τη διαφορά και να κάνουν τα πράγματα που είναι σημαντικά να συμβούν.

 

Ξέρουμε πως θα υπάρχει και κλήρωση με πολύ όμορφα δώρα!

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν το δικό τους goodie bag, αλλά πέραν τούτου, θα έχουμε κλήρωση με πλούσια δώρα και όσοι συμμετέχουν και τις 2 ημέρες, θα μπορούν να διεκδικήσουν το μεγάλο μας δώρο, αξίας €600 από το My Monogram Luxury Items.

 

Υπάρχουν πλάνα για επέκταση του σεμιναρίου και σε άλλες πόλεις;

Ήδη βρισκόμαστε σε συζητήσεις με μεγάλο ξενοδοχείο της Λεμεσού για επόμενο Find your Fire: The Retreat. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτή την προοπτική γιατί ο στόχος μας εξαρχής ήταν να γίνει θεσμός. Βέβαια, υπάρχουν κι άλλα νέα τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθούν την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, οπότε μείνετε συντονισμένοι.. τώρα αρχίζει το καλό!

 

Σε αυτό το σημείο να μου επιτρέψετε να προσθέσω ότι επειδή υπάρχει ενδιαφέρον για τα επιμέρους workshops, μελετάμε το ενδεχόμενο να ξεκινήσουμε μια σειρά δίωρων συναντήσεων, στη Λεμεσό για αρχή, με θεματικές ενότητες που απευθύνονται σε ένα ευρύ κοινό. Μόλις είμαστε έτοιμοι, θα ανακοινώσουμε περισσότερα.

 

Από την έναρξη ενασχόλησης σου σε αυτό τον τομέα, ποιες είναι οι αλλαγές που βλέπεις στους ανθρώπους που σε εμπιστεύονται και τι σε χαροποιεί πιο πολύ;

Ας ξεκινήσουμε από το ότι αποτελεί μεγάλη τιμή και ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση το γεγονός ότι με εμπιστεύονται. Χαρούμενη είμαι κάθε φορά που μπορώ να βοηθήσω ένα άτομο να βρει την κατάλληλη λύση για το οποιοδήποτε πρόβλημα ή προβληματισμό αλλά σίγουρα αυτό που με χαροποιεί περισσότερο είναι όταν βλέπω κόσμο μετά από καιρό και διαπιστώνω ότι υπάρχει βελτιωμένη διάθεση / έχουν φτάσει στην επίτευξη των στόχων τους, οπότε αντιλαμβάνομαι ότι συνέβαλα έμπρακτα στο τελικό αποτέλεσμα, κάτι που φυσικά επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι.

 

Αναφορικά με τις αλλαγές που παρατηρώ στους ανθρώπους, θα έλεγα ότι αποτελεί καθοριστικό παράγοντα το ότι άλλαξα πρώτη εγώ. Λόγω των ΜΚΔ και της καθημερινής μας αλληλεπίδρασης, βλέπουν καθημερινά τι συμβαίνει και αντιλαμβάνονται πότε είμαι καλά, πότε περίεργα και πότε σε φάση που δεν θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί τους. Αυτό το επίπεδο σύνδεσης, δημιουργεί τελικά και την αίσθηση ασφάλειας που υπάρχει στις μεταξύ μας αλληλεπιδράσεις, με αποτέλεσμα να νιώθουν πιο άνετα να μοιραστούν πληροφορίες μαζί μου, γιατί ξέρουν ότι θα μείνουν μεταξύ μας. Η εχεμύθεια και η εμπιστευτικότητα, αποτελούν άλλωστε το Α και το Ω σ’ αυτές τις περιπτώσεις.

 

Στόχος μου είναι στο μέλλον να εμπνεύσω ακόμα περισσότερο κόσμο και να τους πείσω ότι ο δρόμος προς την επιτυχία και την καταξίωση, περνά πάντα μέσα από την αποδοχή της αποτυχίας. Ένα κακό αποτέλεσμα, μια δύσκολη στιγμή, δεν είναι καταδικαστικά. Αντίθετα, μπορούν να αποτελέσουν πολύτιμα μαθήματα και εργαλεία ενδυνάμωσης για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για σπουδαία μελλοντικά επιτεύγματα.

 

 

  • 10% discount σε όσους θέλουν να κάνουν εγγραφή μέσω Dolce
  • Εκτός από τα 3 διαφορετικά πακέτα που έχουμε σχεδιάσει, μπορούν να συμμετέχουν σε επιμέρους δραστηριότητες/εργαστήρια με κόστος €60 έκαστο
  • Πληροφορίες και εγγραφές: success@frinisolonos.com