ΦΥΤΩΡΙΟ, ΠΑΡΚΟ, ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ, ΖΩΑ: Q GARDENS

Πρόκειται για μια όαση και για έναν από τους πιο ιδανικούς χώρους για να επισκεφτείτε. 

Εάν ψάχνετε για μια απόδραση-εξόρμηση, με εύκολη πρόσβαση και αρκετά κοντά από κάθε πόλη, τότε συστήνουμε ανεπιφύλακτα, να πάρετε όλη την οικογένεια και να κατευθυνθείτε προς το Q Gardens.

Ένας χώρος γεμάτος με ολάνθιστα λουλούδια και φυτά, μεγάλα δένδρα, σχήματα πάνω στα φύλλα, κάκτους και άλλα τόσα με τα οποία μπορείτε να μεταμορφώσετε και τους προσωπικούς σας χώρους.

Το Q Gardens, θυμίζει σε κάτι από τα πάρκα του εξωτερικού αφού οι ιδιοκτήτες, δείχνουν ιδιαίτερη αγάπη σε αυτό που κάνουν, με απόλυτο σεβασμό στη φύση. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας στο χώρο τους, μπορείτε να ρωτήσετε και να ακούσετε τις πολύτιμες συμβουλές τους για όλα όσα έχουν να κάνουν με τα φυτά.

Ο χρόνος θα περάσει και ούτε που θα το καταλάβετε αφού θα απολαμβάνετε τα μονοπάτια τους, την “οδό” με τις ψηλές φοινικιές, τις βουκεμβίλιες και άλλα τόσα.

 

Την ίδια στιγμή, μπορείτε να παραγγείλετε φρέσκο χυμό, λεμονάδα ή καφέ και να ξεκουραστείτε κάτω από τα δένδρα στην όμορφη αυλή τους.

Υπάρχει μεγάλος παιχνιδότοπος για τα παιδιά καθώς και πόνι, χήνες και όχι μόνο, που δίνουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Μια εξόρμηση-εκδρομή που αξίζει τον κόπο και το χρόνο μας, αφού γεμίζει το μέσα μας, μας χαλαρώνει, μας δίνει την ευκαιρία να ανανεώσουμε τους χώρους τους με τα φυτά τους και μας φέρνει σε επαφή με τη φύση!