3 ΚΥΠΡΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Είναι μητέρες, είναι ασταμάτητες, προσπαθούν να έχουν τις ισορροπίες και να κάνουν τον κόσμο τους, εντός και εκτός σπιτιού καλύτερο.

Σήμερα στο Dolce σας παρουσιάζουμε τρεις αγαπημένες προσωπικότητες, οι οποίες προσπαθούν και τα καταφέρνουν να γεμίζουν τις μέρες καραντίνας με γεύσεις, χρώματα και αρώματα!  Γιατί, εάν προσπαθήσεις να δεις τα θετικά της όλης κατάστασης, αυτός που πραγματικά το θέλει, μπορεί να δημιουργήσει καινούριες ευκαιρίες! 

 

FARAH SHAMMAS

Υπάρχουν τόσα πολλά στο μυαλό της και καταφέρνει να ισορροπεί ανάμεσα σε οικογένεια, επαγγελματικά, σπίτι και καριέρα. Η Farah Shammas παραμένει ασταμάτητη και τις μέρες καραντίνας. Και δεν παύει να μοιράζεται με όλους τους followers της Vegan συνταγές για να γίνουν οι μέρες και οι νύχτες μας πολύ πιο εύγεστες!

 

BIANCA MAKRIS

Πώς μπορεί ένας δημιουργικός άνθρωπος να βάλει παύση; Είναι αδύνατον. Η Bianca Makris συνεχίζει να δημιουργεί τις υπέροχες προτάσεις της οι οποίες ανανέωνουν το στυλ μας και βεβαίως θα προκαλέσουν τις μεγαλύτερες εντυπώσεις!

 

ΣΥΛΒΙΑ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η γυναίκα που εμπνέει τόσες νέες! Η Σύλβια Μαυροπούλου πάντοτε…σηκώνει μανίκια και μοιράζεται μαζί μας συνταγές. Και τώρα στην καραντίνα, συνεχίζει να δοκιμάζεται στην κουζίνα ενώ την ίδια στιγμή μας θέλει όμορφα και άνετα ντυμένες με τις προτάσεις της Mint Boutique! Με γεμάτο στομάχι με τις συνταγές της και βεβαίως ισορροπώντας μεταξύ επαγγελματικών από το σπίτι και οικογένειας η Σύλβια Μαυροπούλου συνεχίζει να εμπνέει ευχάριστα και δημιουργικά.