3 ΠΡΟΪΝΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Δεν είναι υπέροχο, ενώ απολαμβάνεις τον ύπνο σου να τυχάνεις κούρα ομορφιάς και ανανεώσης; Κι όμως, με τα εξαιρετικά προϊόντα τα οποία θα βρεις στο E-Shop του Dolce, αυτό μπορεί να γίνει ο νέος τρόπος ζωής σου!

Μπορεί να έχεις ελάχιστο χρόνο μέσα στην καθημερινότητα να ασχοληθείς με το πρόσωπο και τα μαλλιά σου. Μπορεί πολύ απλά να βαριέσαι. Όποιοι και να είναι οι λόγοι, σε καταλαβαίνουμε απόλυτα και είμαστε εδώ για να σε εξυπηρετήσουμε με τα καλύτερα. Και ναι, μπορείς να μας ευχαριστήσεις μετά με ένα story και ένα μεγάλο χαμόγελο με το αποτέλεσμα!!

 

ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ

Η αντιοξειδωτική αυτή κρέμα, βοηθά για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων καθώς και για τα σημάδια κούρασης μετά από μια γεμάτη μέρα. Αφού την εφαρμόσετε, θα ξυπνήσετε με ξεκούραστο βλέμμα και αυτό οφείλεται στα ενεργά Σιβηρικά βότανα και τις αναγεννησιακές τους ιδιότητες.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Η Bb While You Sleep Overnight Damage Repair Masque, δουλεύει ασταμάτητα για σένα ενώ εσύ απολαμβάνεις τον ύπνο σου βλέποντας την ανανεωμένη τους όψη το πρωί. Τα θρέφει, τα δυναμώνει και τα αναδομεί 

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

 

ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Το Rich Massage Butter δουλεύει για σένα εντατικά τόσο για τη φλούδα του πορτοκαλιού, όσο και για την κυτταρίτιδα. Εφάρμοζε το κάθε βράδυ μετά το ντους. Κάνε καλό καλό μασάζ στις περιοχές και μετά ξάπλωσε για ύπνο.

 

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ