350 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΓΕΙΑ

Ποσό 350 χιλιάδων ευρώ ήταν το κέρδος του Δήμου Πέγειας το 2019 από την τέλεση πολιτικών γάμων, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη δραστηριότητα αποτελεί μια από τις πλέον επικερδείς για την δημοτική αρχή, αλλά και ότι η Πέγεια αποτελεί δημοφιλέστατο προορισμό διεθνώς για μελλόνυμφους.

Όπως δήλωσε η λειτουργός τέλεσης πολιτικών γάμων στον Δήμο Πέγειας, Μαρία Γιάγκου, παρά την κατάρρευση της Thomas Cook, που αποτελούσε προνομιακό συνεργάτη στον τομέα αυτό για την Πέγεια, το 2019 σημειώθηκε αύξηση στα έσοδα από την τέλεση πολιτικών γάμων κατά 50 χιλιάδες ευρώ σε σύγκριση με το 2018.

 

«Το 2019 στην Πέγεια τέλεσαν πολιτικό γάμο γύρω στα 700 ζευγάρια ενώ το 2018 περίπου 650, κυρίως από Μεγάλη Βρετανία, Ρωσία, Λίβανο και Ισραήλ», είπε η κ. Γιάγκου. « Κορυφαίοι μήνες του 2019 για την τέλεση των πολιτικών γάμων στον Δήμο μας, ήταν οι Μάιος, Ιούνιος και Σεπτέμβριος».

 

Η Πέγεια διαθέτει πολλά ειδυλλιακά σημεία ανάμεσα στα οποία μπορούν να επιλέξουν οι μελλόνυμφοι για την τέλεση του πολιτικού τους γάμου, ανέφερε, όπως τα ξενοδοχειακά της καταλύματα, ο Κόλπος των Κοραλλίων, η περιοχή του πλοίου που κατέληξε στα αβαθή, οι Θαλασσινές Σπηλιές και η φημισμένη Βρύση των Πεγειώτισσων.

Πηγή: philenews.com