5 ΑΠΛΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΙΛΟΥΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΑ

Οι καλοκαιρινές διακοπές ανήκουν δυστυχώς πια στο παρελθόν. Ο Σεπτέμβρης έφυγε και σε λίγο θα μας πει ΑΝΤΙΟ και ο Οκτώβρης, όμως εσύ όσο κι αν πρέπει να μπεις και πάλι σε πρόγραμμα και να ξεκινήσεις το γυμναστήριο, στην ιδέα και μόνο κουράζεσαι και σε πιάνει κρίση πανικού!

Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Το ίδιο ακριβώς περνάμε κι εμείς. Γι’ αυτό σου έχουμε μερικά εύκολα tips προκειμένου να συντηρήσεις την σιλουέτα σου αλλάζοντας απλά μερικές καθημερινές σου συνήθειες χωρίς να χρειαστεί να κάνεις αυστηρή διατροφή ή άσκηση!

 

Είσαι έτοιμη; Διάβασε παρακάτω!

 

#1. Κόψε το αλάτι

Μείωσε σταδιακά το αλάτι από τη μαγειρική σου μέχρι να φτάσεις στο σημείο ΜΗΔΕΝ, που δεν θα χρειάζεται να προσθέτεις καθόλου στα πιάτα σου. Το ίδιο κάνε και όταν πηγαίνεις έξω για φαγητό, ζητώντας τα πάντα ανάλατα.

 

#2. Απέφυγε τη ζάχαρη

Προτίμησε γλυκαντικά φυτικής προέλευσης όπως είναι η stevia και αντικατέστησε με αυτά τη ζάχαρη στα γλυκά και τα ροφήματά σου -Μέχρι να καταφέρεις να τα κόψεις και αυτά και να πίνεις όλα σκέτα.

 

#3. Φτύσε την τσίχλα

Όσο και αν δεν το πιστεύεις, είναι ο λόγος που νιώθεις συχνά φουσκωμένη αφού μασώντας τσίχλα καταπίνεις μεγάλη ποσότητα αέρα. Το ήξερες;

 

#4. Ξέχνα το ανθρακικό

Απέφυγε τα ανθρακούχα ροφήματα αφού το μόνο που σου προσφέρουν είναι extra θερμίδες και πρήξιμο! Ναι, βρες την ευχαρίστησε που σου προσφέρουν σε άλλα ροφήματα που δεν κάνουν κακό στο σώμα σου.

 

#5. Νερό και πάλι νερό

Για ακόμα μια φορά θα σου υπενθυμίσουμε πόσο σημαντικό είναι να πίνεις τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα! Αν θες, στο πρώτο από αυτά ρίξε μερικές σταγόνες λεμόνι.

Πηγή: https://www.faysbook.gr/