5 + 2 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ

Για να μην έχει μάτια για άλλη και σου επιβεβαιώνω πως μπορεις να τον ιντριγκάρεις και μετά από χρόνια γάμου!

Φτάνει να το θες και να έχεις διάθεση να τον προκαλείς, θυμίζοντας του σε τακτικά διαστήματα και ανύποπτο χρόνο ποια είναι η γυναίκα της ζωής του και το απόλυτο θηλυκό στο κρεβάτι του!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΣ

Οι άντρες θέλουν να τους θαυμάζουν. Και ο δικός σου άντρας θέλει να έχει δίπλα του μια γυναίκα που του υπενθυμίζει πόσο σπουδαίος είναι και πόσα έχει καταφέρει. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να το καταφέρεις αλλά απόλυτα απαραίτητο για να κρατάς αμείωτο το ενδιαφέρον του.

ΘΥΜΙΖΕ ΤΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Την ώρα που είστε οι δυο σας, να του θυμίζεις ποια είναι το απόλυτο θηλυκό! Να του ετοιμάζεις εκπλήξεις στο κρεβάτι που δεν θα περιμένει. Να μην κολλάς πουθενά! Να φοράς σεξι εσώρουχα και να τον εντυπωσιάζεις με τις… δεξιότητες σου!

ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΝΤΡΑ…

Βρίσκεται μια εξίσου πετυχημένη και έξυπνη γυναίκα. Να τον στηρίζεις πάντα στις δύσκολες στιγμές και να αποφεύγεις την καταστροφική μουρμούρα. Εκτός κι αν υπάρχει πραγματικός λόγος…

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑΖΙΑΡΑ

Μα ποτέ κουραστική! Οι άντρες θέλουν να έχουν το πάνω χέρι και εσύ ξέρεις πώς είναι καλύτερα να τον χειρίζεσαι και τι οφείλεις να κάνεις για να λιώνει κάθε φορά!

ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ

Ρώτησε τον για τη μέρα του και πώς πέρασε στη δουλειά του. Είναι ένας τρόπος να σε εμπιστεύεται και εάν τον ακούς προσεχτικά, η γνώμη σου πάντα θα μετρά και σε αυτό το θέμα.

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ

Ξέρω, ελάχιστος ο ελεύθερος χρόνος αλλά φροντίστε να κάνετε κάτι μαζί. Έστω και περπάτημα για 15 λεπτά. Μια απλή κίνηση, μια συνήθεια που θα βοηθά να έρχεστε κοντά.

ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ

Προκαλέστε τον να βγάζει πάντα τον καλύτερο του εαυτό. Μπορεί σε ένα γάμο να είναι σημαντική η ασφάλεια και η ρουτίνα, όμως βγάζετε τον από τα «νερά» του, προκαλώνοντας τον να γίνεται καλύτερος. Και μαζί, καλύτεροι και οι δυο σας